El meu Blog

MCarme Marmaneu

Com preparar el writing del exàmen PET-B1 de Cambridge sense cansar-se.

Com aprovar el writing del exàmen PET-B1

Si vols preparar l’ exàmen de Cambridge PET-B1 cal que tinguis molt en compte aquets petits consells.

Es tracta del famós Rewriting o sentence transformation: parafrasejar i expressar una idea original amb una sintaxi diferent.

En aquest exercici de l’examen de Cambridge es posa a prova el teu coneixement gramatical en l’àmbit de comprensió escrita. Si arribes amb els deures fets, no t’hauria de portar més deu o quinze minuts completar-lo.

Primer exercici

El primer exercici del writing del PET-B1 consisteix en cinc frases connectades per un tema central (esport, una obra d’art, un viatge, etc.), sota de les quals hi ha una segona frase que expressa el mateix que la primera però amb un buit a completar per tu.

És a dir, has de reescriure una segona frase que tingui el mateix significat que la primera, i el nombre màxim de paraules que pots fer servir per omplir el buit és tres. L’exercici et proporciona el començament i el final de la frase, i prestant atenció a aquests dos segments has de deduir quina és la idea que se t’està demanant expressar.

Aquí la clau és el contrast, que es tradueix en una mateixa idea expressada amb estructures oposades.

Aquest és l’aspecte de l’exercici en l’examen de Cambridge PET-B1. El tema en si no és rellevant, ja que cada frase posa a prova la teva gramàtica i res més. No et demana comprendre un text o connectar les frases o idees de cap manera, tan sols expressar la gramàtica de dues maneres diferents en cadascuna de les oracions.

Llegir mes…Com preparar el writing del exàmen PET-B1 de Cambridge sense cansar-se.

Com preparar el reading del exàmen PET B1 de Cambridge

newsletter confirmacio

Si vols preparar l’ exàmen de Reading PET-B1  de Cambridge cal que tinguis molt en compte aquets petits consells.

El Reading PET-B1 consta de tres parts diferenciades i complementaries alhora.

Primera part

El Reading PET-B1 es fa al costat del Writing, tots dos amb una durada total d’1 hora i mitja. És a dir, tens 1 hora i 30 min per fer ambdues parts, abans de començar el listening.

Aquesta és una raó important perquè el Reading ho portis ben preparat. Si li dediques massa temps o t’estanques, no tindràs temps més tard per escriure les redaccions.

Per descomptat, no cal dir que les parts que no sàpigues immediatament és millor saltar-se-les.

Vés al segur primer i després ja acabaràs els temes on tinguis més dubtes

Aquesta part de l’examen de Reading PET-B1 Cambridge consisteix en 5 exercicis o activitats, totes elles, òbviament, de comprensió lectora: Reading Part 1, part 2, etc.

Es tracta de cinc missatges curts amb tres opcions cada una amb opció múltiple.

Es tracta de missatges del tipus post-it, notes al mòbil, correus electrònics, anuncis, senyals, etc. És a dir, exemples de llenguatge real però molt curts.

Al costat de cada missatge, tens tres opcions explicant el possible significat del missatge.

Llegir mes…Com preparar el reading del exàmen PET B1 de Cambridge

Classes d’anglès amb els millors cursos d’angles online 2017.

cursos angles online 2017

En aquest estudi de cursos d’angles que he fet per a tu i després d’analitzar-los a fons, trobaràs alguns dels millors cursos d’angles “online”.

Estudiar anglès en l’actualitat és només una qüestió de tenir ganes i de motivació personal perquè pots estudiar a través d’internet qualsevol nivell de l’idioma i qualsevol àrea de coneixement si saps on buscar i hi han moltes opcions interesants de cursos d’angles.

Hi ha molts llocs web i moltes plataformes especialitzades en l’aprenentatge de l’anglès i també moltes plataformes educatives en general on bons professionals de l’educació ofereixen cursos d’angles gratis o a molt bons preus els seus coneixements i mètodes de treball.

També hi ha una gran varietat de material complementari amb una qualitat sorprenent, a més també hi han vídeos i tutorials diversos molt ben descrits i explicats i a més complementats amb post casts, amb textos interactius, formularis i imatges i litografies que juntes i per separat et donen tot un ampli espectre de possibilitats sense fi i el millor de tot és que si vols no et costarà ni un euro, són totalment gratis.

Hi ha multitud d’ofertes i d’opcions per cursos d’angles, només depèn de tu que les aprofitis, a més segons les que escullis podràs desenvolupar totes i cadascuna dels aspectes essencials de la llengua: la pronunciació, la gramàtica, la fonètica i la comprensió.

Les plataformes de formació en línia especialitzades en cursos cursos d’angles gratuïts i de pagament com Cursopedia, Teachlr, Tutellus, Coursera, Edx, Domestika, Crehana, Cursos-online etc. són els responsables de la difusió d’alguns dels millors cursos en aquesta matèria, són cursos desenvolupats per autèntics experts i dotats d’una metodologia i d’un procés educatiu molt elaborat per aconseguir amb ells els millors resultats, perquè aprenguis de la manera més fàcil i didàctica l’idioma.

Llegir mes…Classes d’anglès amb els millors cursos d’angles online 2017.

Pin It on Pinterest

Share This