Els millors cursos d'angles online 2017 per aprendre de veritat i per sempre

Classes d’anglès amb els millors cursos d’angles online 2017.

cursos angles online 2017

En aquest estudi de cursos d’angles que he fet per a tu i després d’analitzar-los a fons, trobaràs alguns dels millors cursos d’angles “online”.

Estudiar anglès en l’actualitat és només una qüestió de tenir ganes i de motivació personal perquè pots estudiar a través d’internet qualsevol nivell de l’idioma i qualsevol àrea de coneixement si saps on buscar i hi han moltes opcions interesants de cursos d’angles.

Hi ha molts llocs web i moltes plataformes especialitzades en l’aprenentatge de l’anglès i també moltes plataformes educatives en general on bons professionals de l’educació ofereixen cursos d’angles gratis o a molt bons preus els seus coneixements i mètodes de treball.

També hi ha una gran varietat de material complementari amb una qualitat sorprenent, a més també hi han vídeos i tutorials diversos molt ben descrits i explicats i a més complementats amb post casts, amb textos interactius, formularis i imatges i litografies que juntes i per separat et donen tot un ampli espectre de possibilitats sense fi i el millor de tot és que si vols no et costarà ni un euro, són totalment gratis.

Hi ha multitud d’ofertes i d’opcions per cursos d’angles, només depèn de tu que les aprofitis, a més segons les que escullis podràs desenvolupar totes i cadascuna dels aspectes essencials de la llengua: la pronunciació, la gramàtica, la fonètica i la comprensió.

Les plataformes de formació en línia especialitzades en cursos cursos d’angles gratuïts i de pagament com Cursopedia, Teachlr, Tutellus, Coursera, Edx, Domestika, Crehana, Cursos-online etc. són els responsables de la difusió d’alguns dels millors cursos en aquesta matèria, són cursos desenvolupats per autèntics experts i dotats d’una metodologia i d’un procés educatiu molt elaborat per aconseguir amb ells els millors resultats, perquè aprenguis de la manera més fàcil i didàctica l’idioma.

L’idioma anglès és més una necessitat que un luxe per als estudiants i professionals d’avui en dia, és per això que aquí et presento els millors cursos d’anglès en línia per a aquest any 2017 de manera que puguis aprendre des de la comoditat de casa teva de manera gratis i amb opció a adquirir un curs de pagament.

Els cursos d’anglès “online”et permeten perfeccionar la parla d’aquest idioma d’una manera progressiva i des de casa o fins i tot si estàs de viatge amb una àmplia llibertat d’horaris i així pots compaginar la teva professió o els teus estudis amb l’aprenentatge d’aquest idioma.

La clau de l’aprenentatge és la perseverança i la constància, cal arrelar uns hàbits diaris o setmanals i ser molt coherent amb ells, és l’única forma real d’aconseguir bons resultats.

ABA English

Els cursos d’angles ABA English és una meravella, i té una versió gratuïta completíssima

El curs d’anglès d’ABA English combina Internet amb programari que es descarrega i s’instal·la a l’ordinador de l’alumne. És un sistema bastant sofisticat que et permet guardar les teves notes i recordar les classes que has vist. Així pots estudiar i aprendre al teu ritme.

És un curs d’angles molt professional i complet que té de tot: arxius d’ àudio per practicar la pronunciació, exercicis interactius, gramàtica, vocabulari i un professor d’anglès real per ajudar-te a solucionar problemes.
Cada unitat està dividida en seccions diferents que tractaran tant la comprensió de text com la pràctica de vocabulari i gramàtica. En alguns mòduls haurem de realitzar gravació de la nostra veu i participar de forma activa en els diàlegs, tots ells relacionats amb el vídeo que es mostra originalment. Inclou certificat en acabar cada mòdul.

Anglès amb certificat d’aprofitament.

En finalitzar cada cursos d’angles presentes el teu examen final i, si ho aproves, t ‘estendran un certificat.
Des de Principiants, Bàsic i intermedis fins Avançat, First Certificate i Toefl, els 12 cursos d’aquesta pàgina són multimèdia, interactius, realment divertits. Els 5 primers nivells són molt conversacionals i molt curts (10 lliçons cada nivell de mitjana).

MOOEC

Aquest lloc australià es dedica exclusivament a cursos d’angles per a estudiants d’anglès, i té cursos per a persones de tots els nivells, des de principiant fins a avançat. En generalMOOEC ofereix cursos curts, cadascun amb una única lliçó.

Destaquem el curs Elementary English Course, ideal per començar la teva formació o Common Mistakes, on pots veure alguns dels errors més comuns que cometen els que aprenen anglès, o Coffee Culture, per als interessats en l’anglès i la cultura d’Austràlia.

curs d'angles mooec

Aprèn anglès pas a pas

Si tens poques bases de l’anglès bàsic, aquests cursos d’angles son per a tu

Udemy

Aquest lloc compta amb més de 25.000 cursos d’angles, molts d’ells dedicats a ensenyar anglès, i si bé no tots són cursos d’angles  gratis, molts d’ells sí que ho són. Udemy té alguns interessants per aprendre anglès com English as a Foreign Language per aprendre a conversar en la llengua, oEnglish Grammar for Beginners, per als principiants.
En aquest curs fan l'”anglès fàcil”, bé tot el fàcil que pot ser parlar una llengua que no és la nostra. Es basen en el fet que la gramàtica anglesa és més fàcil que la de l’espanyol. Aquest curs explica l’essencial de la gramàtica i el vocabulari i pronunciació. Més de 5 hores de vídeo amb explicacions de tot l’essencial.

curs d'angles udemy
El seu preu és de 35 €

Alison

Fundat el 2007, aquest lloc és un dels pioners en MOOCs en cursos d’angles. Actualment Alison compta amb més de 750 cursos, entre els quals es destaquen el curs Social English Language Skills per millorar les teves habilitats de conversa, o Introduction to English Grammar per aprendre els temps verbals i a armar oracions.

curs d'angles alison

Anglès per a principiants.

Si ets dels que està començant amb això i tens lleugeríssimes nocions d’anglès, hi ha cursos d’angles especials per a tu en el qual podràs aprendre els temps verbals present simple, present continu, futur amb “will”, futur amb “going to”, condicional, entre d’altres, de forma natural i sense terminologia gramatical.

Aquest curs es gratuït.

Anglès nivell intermedi

En aquests cursos d’Anglès NIVELL INTERMEDI (Sessions 17-38), es donarà continuació al que ja s’ha estudiat en el NIVELL BÀSIC del curs. Practicarem i aprofundirem en els següents temps verbals: present simple, present continu, futur amb “will”, futur amb “going to”, condicional. Així mateix, veurem nous temps com: el passat, l’imperatiu, l’auxiliar shall, entre altres, de forma natural i sense terminologia gramatical. Igualment, es veurà el vocabulari més utilitzat per ser capaç d’entaular una conversa.

Aquest curs té un preu de 30€.

Anglès Nivell Avançat

En aquests cursos  d’Anglès NIVELL AVANÇAT (Sessions 39-58), es donarà continuació al que ja estudiat en el NIVELL BÀSIC I INTERMEDI del curs. Practicarem i aprofundirem en els següents temps verbals: present simple, present continu, futur amb “will”, futur amb “going to”, condicional, el passat, l’imperatiu, l’auxiliar shall. Així mateix, veurem nous temps com: el present perfecte, el passat immediat, el condicional perfecte, el present perfecte continu, entre d’altres, de forma natural i sense terminologia gramatical. Igualment, es veurà el vocabulari més utilitzat per a ser capaç d’entaular una conversa.

Aquest curs té un preu de 30€.

Self Access

Un curs d’anglès online amb totes les explicacions en anglès, i per això no serà apte per a tots els alumnes. S’ofereixen algunes parts del curs gratis perquè puguis provar les classes. 475 lliçons d’anglès entre tots els nivells, 175 assajos i cartes per practicar, 240 sessions perquè practiquis el teu listening. Té arxius d’àudio d’alta qualitat així que podràs escoltar bé la pronunciació correcta de frases i paraules. Està tot en anglès, així que per utilitzar aquesta web en línia has de saber defensar-te amb l’idioma.

curs d'angles sefacces

Anglès per viatjar.

No hi ha res més útil que aprendre a desenvolupar-se en les situacions que poden presentar-se a l’hora de fer un viatge. En un aeroport, en una estació de tren, a l’hora d’agafar un taxi, en un restaurant … Útil cent per cent per a aquells que ja tingueu una base.

Ello

Aquest lloc es centra en el listening per entrenar l’oïda. En Ello pots escoltar parlants d’anglès d’arreu del món parlar sobre diferents temàtiques, com esports, viatges, jocs … i fins i tot pots escoltar cançons i veure alguns vídeos.Són cursos d’angles imprescindibles.

Anglés pràctic amb la compressió oral de la llengua, Elllo t’ajudarà a millorar escoltant a gent de tot el món parlant.

curs d'angles elo

Anglès per buscar feina a l’estranger.

A tots ens ha passat pel cap anar-nos a l’estranger a treballar (i més amb la crisi!) Però també a molts segurament us haurà fet enrere l’idioma. Per poder deixar-te anar al principi i aprendre expressions que t’ajudaran a treballar en un altre país de llengua anglesa,amb aquests cursos d’angles aprendràs vocabulari i algun phrasal verb, indispensables per poder trobar una feina que s’ajusti al teu perfil.

Babbel

Els cursos d’angles de Babel és una altra de les grans plataformes pioneres de l’aprenentatge d’un segon idioma en línia, en aquest cas l’idioma anglès.

Té l’opció de classes gratuïtes i facilita l’opció de compra de classes d’anglès online amb preus accessibles, els quals s’han de pagar mensualment i van des de $ 8,95 dòlars al mes.

Et permet ampliar vocabulari (compta amb més de tres mil paraules de diferents temàtiques definides per mitjà d’imatges i frases) . Té un sistema de reconeixement de veu perquè milloris la teva pronunciació.

Anglès bàsic per viatjar de forma divertida.

Aprèn divertint-te en un curs 100% pràctic que t’ajudarà a manejar-te amb soltesa en anglès i resoldre situacions quotidianes.

Memrise

És la Bíblia del vocabulari, és un d’aquests recursos més utilitzats per l’estudiant per mantenir un grau alt d’aprenentatge de vocabulari a través d’una gran base de dades amb més de 300.000 cursos diferents i més de 285 milions de paraules apreses. Totalment gratuïta, l’aplicació disposa de llistes ja preestablertes de vocabulari en nombrosos idiomes, una de les més recomanables les 400 paraules de preparació de l’examen TOEFL o anglès per als negocis.

En lloc d’utilitzar un mètode intensiu, es basa en la capacitat de memòria dels usuaris establint un límit de 44 noves paraules per hora mitjançant jocs d’agudesa visual, o associació ràpida d’idees i imatges. No té cap cost inicial, a més, els seus creadors afirmen que els diferents cursos ni funcions de l’aplicació són gratuïtes.

curs d'angles memrise

Anglès per als negocis.

Té diverses vessants, per exemple anglès per a l’oficina, anglès per a la banca o anglès per trobar feina .

Net Languages

És un curs d’anglès amb el suport d’internacional House, una organització d’escoles d’idiomes amb presència a gairebé tothom. Pots triar entre diversos nivells, començant amb classes per a principiants. Tenen vídeo, arxius de so per fer el teu aprenentatge molt més complet.

Els seus preus van per nivells i van des de 50 € (6mesos, nivell bàsic), fins a 450 € (és un curs de 12 mesos, nivell premium plus)

Anglès per als gairebé experts.

Però si el teu nivell d’anglès ja resulta considerable, potser el que necessites és simplement perfeccionar-lo. Doncs també hi ha cursos de perfeccionament d’anglès gratis. És més, prometen que “en finalitzar aquest curs, l’usuari serà capaç de comunicar-se efectivament en anglès”. Déu n’hi do.

Go4English

Aquest lloc és propietat del British Council, una autoritat en l’ensenyament de l’anglès. EnGo4English pots trobar informació d’aprenentatge i proves per a docents, estudiants i nens. Pots aprendre de forma escrita, oral o mitjançant jocs.

curs d'angles go4english

Anglès a YouTube.

No podia faltar una plataforma com YouTube. Aquí podràs trobar centenars de tutorials i classes de tot tipus de nivells d’anglès. Possiblement una classe a través de YouTube es faci molt més amena. És com tenir un professor a casa teva.

Bay & By

Et fan una prova de nivell que es va adaptant al nivell que tens. És a dir, si veuen que falles preguntes senzilles no pugen el nivell, mentre que si les encertes et fan preguntes més difícils. Van regulant les preguntes que et fan fins així determinar el teu nivell.

Durant el curs t’avaluen de forma online, mitjançant exercicis, que hauràs de fer de “deures” i penjaran material per al teu estudi en el seu campus virtual. Si vols pots tenir classes particulars de conversa contractant un servei extra. Amb el curs et donen una classe de speaking gratuïta perquè la provis.

La durada del curs és de dos mesos i el seu preu és de 232 €

Anglès per aprendre fonètica i pronunciació.

Curs per millorar el parlar i pronunciació en anglès (Nivell Mitjà)
Dirigit a estudiants  d’anglès de nivell mitjà que busquin una forma d’aprendre interessant i divertida.

Lingualia

Aquesta és una excel·lent plataforma per aprendre anglès de manera gratuïta amb opció d’adquirir plans de pagament, de manera que pugui accedir a nivells més avançats.

curs d'angles lingualia

Aprèn anglès d’una forma efectiva i divertida.

En aquest vídeo curs podràs veure vídeos sobre la correcta pronunciació de les vocals, els verbs regulars, i també un mètode molt agradable per aprendre la fonètica en anglès.
Una manera molt amena de millorar la seva pronunciació i fluïdesa en anglès.

BBC Learning English

El lloc de la BBC permet aprendre gramàtica, vocabulari i pronunciació. Amb BBC Learning English pots fer proves i fins i tot aprendre a ensenyar anglès als altres.

Anglès i els 25 errors més comuns que cometem al parlar-lo.

Parlar anglès no és parlar català. Cal tenir en compte la peculiaritat de cada llengua i posar-nos en la pell d’un autèntic anglès.

Italki

Ens trobem davant d’una de les comunitats més potents per aprendre idiomes que existeix amb una gran peculiaritat. En aquest cas, la comunitat està formada per professors freelance que podrem escollir i aquests ens ajudaran en el nostre aprenentatge resolent dubtes, proposant tasques i fins i tot examinant. Això sí, tots ells de pagament. També podem trobar material gratuït de l’idioma anglès en el seu nivell bàsic.

curs d'angles italki

Anglès pràctic.

Per parlar l’anglès a vegades saben poc però bé és el millor, si sabem el més usual, el que mes s utilitza en les tasques diàries parlarem molt més bé que molts que sàpiguen molta teoria i poca pràctica.

Busuu

Els exercicis en Busuu són molt complets. Podràs llegir i escoltar diàlegs, gravar-pronunciant les frases, fer exercicis escrits i corregir els intents d’altres persones que estan tractant d’aprendre espanyol.
Ideal per a usuaris que ja sàpiguen el més bàsic sobre anglès, perquè el lloc no t’ensenya com ha de ser la pronunciació (més enllà de les frases gravades que es poden escoltar), ni tampoc com es construeixen les oracions.
És actualment una de les webs més completes. Té una part gratuïta i una altra de pagament. A la part gratuïta, podem accedir a 20 temes d’aprenentatge.

Els fonaments de l’anglès.

Moltes vegades anem aprenent l’anglès i ens oblidem o no tenim clar les coses més bàsiques, és com veure el bosc i no veure l’arbre… Cal recomençar.

curs d'angles busuu

Wilingua

Aquest curs és ideal si necessites millorar l’idioma i et servirà per perdre-li la por, ja que és molt fàcil d’usar i té una guia molt estructurada per al alumne.Tiene quatre nivells de dificultat, més de 600 lliçons, 7.000 paraules, amb el seu significat, pronunciació i ús. Una aplicació molt completa, en comptar amb una part per practicar el listening i l’speaking en anglès.

Com formar oracions en anglès.

Moltes vegades saber paraules i verbs en anglès no és suficient, cal saber organitzar aquestes paraules i aquests verbs perquè tot jugui a favor nostre.

Duolingo

Duolingo és de les aplicacions més conegudes per aprendre idiomes, no només anglès. Els estudiants poden aprendre vocabulari i a fer oracions a través d’exercicis de lectura i escriptura, a més d’altres per escoltar i parlar i absolutament tot és gratis.

Recomanat per a persones que vulguin bona estructura en el seu aprenentatge i que els sigui molt important la gramàtica. A més, serà excel·lent per als que vulguin aprendre de forma divertida.

curs d'angles duolingo

Curs complet d’anglès.

El disseny intel·ligent i ben planificat d’aquest curs farà que t’encanti estudiar. Tot està curosament pensat perquè la teva experiència sigui fantàstica i única. A més, et fascinarà l’excel·lent suport dels seus professors, o participar en el Fòrum on podràs conèixer i comunicar-te amb altres membres.

Open Learning

Open Learning promou l’ensenyament comunitària, on qualsevol persona pot crear un curs sobre alguna cosa del que sàpiga molt. De fet, hi ha molts cursos creats per experts, i un d’anglès que es destaca és Using Sentence Connectors, per aprendre a escriure i a dominar la gramàtica.

Anglès divertit i fàcil

Per Poder Aprendre el bàsic del Domini de l’anglès i amb una mica de paciència i treball ho aconseguiràs aquí.

EDX

Un dels llocs de MOOCs més importants de la llengua anglesa, EDX va ser creat per la Universitat de Harvard i l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT). Alguns cursos molt interessants són English Grammar and Style, per a estudiants intermedis a avançats i dedicat a ensenyar a escriure en anglès, i Conversational English Skills, per aprendre les bases de l’idioma.

Curs d'angles edx

Exàmens d’anglès

Si has de presentar-te a un examen d’anglès d’alguna universitat de reconeixement internacional, pots anar a aquesta web on podràs realitzar diferents exàmens d’anglès, avaluar el teu Nivell, etc.

FutureLearn

Aquest lloc promou la socialització entre els estudiants, perquè es comuniquin amb persones de les seves mateixos cursos. Té més d’1 milió d’estudiants i ofereix cursos de més de 40 països, i institucions de prestigi com el British Council o el Museu Britànic.

Per aprendre anglès amb Future Learn et recomanem A Beginner ‘s Guide to Writing in English for University Study per als interessats a estudiar en un país de parla anglesa, Understanding IELTS per començar a planejar el teu examen d’aptituds en anglès, el IELTS, o una exploració a English: Language and Culture, per aprendre anglès i detalls de la cultura britànica.

curs d'angles futurlearn

Anglès segons el mètode Sherton.

Han creat aquest portal perquè puguis accelerar al màxim el teu aprenentatge de l’idioma. Per això et recomanem que segueixis el nostre Curs d’anglès Sherton. És completament gratuït i té més de 700 lliçons amb àudio distribuïdes en 52 setmanes. El podràs complementar amb l’estudi dels recursos de gramàtica del lloc, on trobaràs milers d’exemples traduïts a l’espanyol.

Anglès cantant.

Per descomptat el complement ideal de tot curs és SINGING GRAMMAR (Aprèn Gramàtica Cantant)

2 comentaris a “Classes d’anglès amb els millors cursos d’angles online 2017.

  1. Hola,
    Estic interessada a fer un curs d’ anglès. Ara fa uns 8 anys que no he treballat la llengua. M’acabo de jubilar, tinc temps per dedicar-m’hi una mica de manera sistemàtica, però no sé ben bé què he de fer.

    • Hola mventu4, en primer lloc enhorabona per la teva jubilació i desitjo que la gaudeixis al màxim, si vols estudiar angles pots mirar-te les eines que tens a la web on hi ha mil cursos i material gratuït a fi que puguis practicar l’angles al teu ritme, també tinc un post on et recomano més eines i cursos gratuïts que e poden ajudar també, en cas que vulguis alguna cosa més personalitzada truca’m quant vulguis i parlem. Salutacions.

Els comentaris estan tancats.

Pin It on Pinterest

Share This