Curs d' anglès Online/Presencial per preparar l’ Exàmen Cambridge B1 Preliminary o PET (B1)

És un curs pensat per acreditar el nivell B1 i preparar l’examen de Cambridge: B1 Preliminary o PET (B1) , treballaràs amb models d’examen de Cambridge.

Amb aquest curs aprendràs a conèixer perfectament les diferents parts del B1 Anglès, sabràs calcular el temps que pots invertir en cada part, i coneixeràs els diferents elements gramaticals i estructures que apareixen de manera freqüent en l’examen,
Amb aquest curs de preparació per aprovar l’ Examen B1 Anglès tindràs les eines necessàries perquè aprovis l’exam B1 Cambridge.

examen b1 anglès

Tota la informació del curs d'Anglès per Preparar l'Examen de Cambridge B1

Most frequent questions and answers

Durada del Curs

Per preparar bé el B1 Cambridge Exam necessitaràs almenys 9 mesos de treball constant i esforç continuat, altres et diran que amb menys temps és possible però no sols és important que tinguis un bon nivell d’angles sinó que a més coneguis amb profunditat tota la tècnica i habilitats necessàries per superar totes les proves adequadament, és per això que a la meva acadèmia els cursos comencen cada mes i els alumnes venen una mitja de 9 mesos a l’any una classe o dues a la setmana, això si a casa hauràs de treballar almenys de dues a tres hores més amb què projectarem tots plegats. La idea és que puguis assolir el teu projecte personal de la manera que més s adapti a les teves qualitats i possibilitats.

Nivell d' Anglès B1

El nivell que treballarem per aprovar l’examen del First Certificate es el nivell B1, és per això que prèviament tinguem clar tu i jo que aquest és més o menys el teu actual nivell d’anglès, la idea és que el teu nivell oscil·li entre un 20% per sota o per sobre del nivell exigit i així podrem calibrar i ajustar els teus coneixements a allò que es requereix per aprovar l’examen.

Hores

108 h o 216 h (36 o 72 h presencials online + 72 o 144 h treball autònom en aula virtual).

Tens la possibilitat de fer una o dues classes a la setmana i cada classe et comportarà el doble de temps de feina a casa a través de les eines online que et tindre preparades, estarem en contacte permanent i alhora compartiràs amb la resta dels alumnes del grup les eines necessàries perquè puguis treballar i millorar les teves habilitats lingüístiques.

Temps de Preparació​

Per experiència pròpia et puc dir que la majoria dels meus alumnes necessiten 9 mesos de feina ben feta per aprovar el Examen B1 Cambridge , ara bé, cada cas és un món i és per això que en funció del nivell de cada alumne aconselli presentar-se a una data o a una altra, ara mateix tens varies possibilitats al llarg de l’any per presentar-te a l’examen Preliminary B1 i és per això que jo prefereixo anar mes a mes i que tot estigui ben lligat i preparat perquè una vegada assoleixis el nivell et puguis presentar tot seguit.

Horari

Respecte a horaris he de dir-te que al llarg del dia tinc diversos cursos de preparació del Exam Cambridge B1 funcionant, crec que el millor és primer que ens coneguem, que mirem realment el teu nivell actual d’angles i la teva manera de ser, una vegada fet això jo sabre com ets i que vols i t aconsellaré un grup o un altre a fi que pugueu tenir caràcter o afinitats similars i objectius semblants, així et sera més fàcil treballar tan tu sol com amb la resta del grup si bé el cas, la idea és que aprenguis i gaudeixis alhora.

Preu

Respecte al preu com és molt diferent cada persona jo prefereixo anar mes a mes, si vens una hora a la setmana i treballes des de les eines que et donaré el preu és 45 euros al mes i si vens dues hores el preu és 60 euros al mes i en funció de la teva evolució t aconsellaré et presentis abans o després a l’examen, l’examen també té un preu d’inscripció i la idea és que si pagues la inscripció sigui per aprovar l’examen.

Accés

Abans de decidir a quin examen et pots presentar necessites fer una prova de nivell  que la faràs prèviament a decidir grup i horaris, en cas que els passis et podries començar a preparar per a l’examen PET, en cas que no hauríem d’estudiar altres opcions d’examen Cambridge que també podrien ser del teu interès.

Lloc

Fins a l’any passat les classes es feien a la meva acadèmia d’angles de Vic al carrer Ramon Sala.  pero ara  i mentre duri la situació que estem vivint seran presencials però online, tindràs un horari i ens connectarem via Skype, és una classe normal on tots interactuem amb tots, on pots preguntar dubtes i qüestions on pots aportar les teves idees i on entre tots els alumnes si jo mateixa anem aprenent, ja veuràs que et donaré eines i recursos perquè una vegada acabem la classe puguis seguir treballant en temes i qüestions que jo supervisaré al llarg de la setmana, lògicament també tens un canal de comunicació amb mi  i amb la resta de companys de classe per resoldre totes aquelles qüestions que vagin apareixent.

Grups molt reduits

Per aprovar be  el B1 Cambridge Exam , cal que els grups de treball siguin molt reduïts, el teu grup estarà format per un màxim de sis persones amb nivell i motivacions molt similars amb qui sigui fàcil la interacció i el treball amb equip, aquesta crec que és la clau perquè en poc temps puguis assolir les competències necessàries per poder aprovar sense problemes el teu examen cambridge.

Vine a provar unes classes d´Anglès sense cap cost ni compromís per a tu i veuràs si t' agraden!

maricarme marmaneu professora d' angles
Truca si vols més informació

Carrer de Ramon Sala i Saçala, 11, 5º ,08500, Vic, Barcelona

Plataforma educativa molt lleugera, de fàcil instal·lació i molt àgil de funcionar.

Et facilitaré totes les eines perquè des de el teu ordinador puguis fer les classes online/presencials amb la mateixa velocitat i intensitat que una classe a l’aula.

Sols necessitaràs molt pocs clics per accedir a la plataforma i començar la classe. A més, ja veuràs com la qualitat de la trucada de vídeo és molt millor a la majoria programes més coneguts.

Prova de nivell gratuïta

Abans de saber a quin grup és on millor aprofitares el teu esforç\, caldrà que fem una prova de nivell que també farem online d’una  d’una hora on contestaràs a les preguntes a fi d’establir el teu autèntic nivell d’angles.

Podràs fer la prova des del teu ordinador, o bé des del mòbil.
Aquesta prova inicial també ens ajudarà a saber millor que els que tu necessites per aprofitar bé el curs i, per descomptat, sense cap compromís, a més, ja saps que pots fer unes classes totalment gratuïtes a fi i efecte de què per tu mateix vegis si t agraden.

És igual d'efectiva una classe online/presencial?


El meu mètode permet la mateixa efectivitat, inclús et diré que la augmenta bastant. Una classe online/presencial he comprovat que té un efecte molt més positiu en l’alumna perquè té molt més recorregut en el temps.

A més estic especialment preparada en aquest format de classe, més el mètode utilitzat farà que mantinguis la màxima concentració i motivació al llarg de tota la classe.

A més de no perdre temps en desplaçaments , veuràs que es convertirà en la teva nova opció preferida un cop les hagis provat: comoditat i seguretat garantides.

Veuràs per tu mateix que la concentració que exigeix una classe online/presencial en un grup reduït i [participatiu és fins i tot més gran que la de la classe a l’aula.