Cursos d'Anglès Online Presencials a la teva mida.

Aprèn Anglès des de 45 € Mes.

Resultats Garantits!

T'agradaria estudiar anglès aquest curs 2020-2021 ?

Si vols fer un bon Curs d’Anglès Online i Presencial alhora, podràs millorar el teu nivell d’anglès o preparar l’Exàmen Cambridge que més et convingui.

T’ofereixo cursos per a nens i adults de nivells bàsics, intermedis i avançats Online però en Directe i Presencials.

Truca’m al +34 665 015 995

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per Veure si t'Agraden!

alumnes de classes d'angles a vic estudiant el B1
professora-angles-vic-proficiency-c2

Vols realment millorar el teu nivell d'Anglès i  preparar-te seriosament ?

MariCarme Marmaneu.
Professora d'anglès

+34 665 015 995

Vols que preparem junts el teu futur?

Dates dels cursos

Duren tot l’any de Setembre a Juny  , però et pots incorporar al llarg de tot l’any si el curs té places disponibles.

Tots els nivells DE cambridge

KET-A2

PET-B1 

FIRST-B2

ADVANCED-C1

Horaris:

De dilluns a divendres en un ampli ventall d’opcions i horaris i grups , per què puguis integrar-te en un grup i horari compatible per a TU.

Prova Gratuïta Durant 7 dies

Si estàs buscant cursos d'anglès de qualitat, has vingut al lloc apropiat.

Els meus programes d’anglès són una innovadora barreja d’aprenentatge personalitzat , classes en grups reduïts i mòduls opcionals de preparació d’exàmens oficials on parlaràs anglès des del primer minut.

 

Per què amb mi? Que em diferencia d'altres acadèmies d'Anglès?

Més de 25 anys ensenyant anglès

Fa més de 25 anys que estic preparant a persones com tu a fi que preparin bé i amb eficàcia tots els exàmens Cambridge, a la meva acadèmia , jo seré la teva professora i la meva experiència serà tota per tu.

Grups molt reduïts, tracte familiar i treball artesanal

És cert que sols treballo en grups molt reduïts que a més entre ells siguin compatibles, i puguin tenir un nivell molt similar i projectes i ambicions també paral·leles, a més potencio el treball en equip i això fa que la sintonia entre els membres del grup sigui molt important, també és clau per un gran ambient de treball i divertir-nos en tot el procés.
Treballar així no vol dir deixar enrere totes les noves tecnologies per una bona formació, a la meva acadèmia disposo de plataformes online molt efectives, treball en xarxa, lliçons gravades i totes les actualitzacions dels exàmens de Cambridge totalment adaptats al grup de treball.
Amb mi tens el millor dels dos mons en un lloc on et pots trobar molt bé.

Un curs 100% online i interactiu alhora perquè és presencial.

Les classes online en directe a més les tens disponibles 24/7
Podràs Practicar amb activitats i materials online com si estiguessis a la mateixa classe.
Milloraràs molt la teva experiència d’aprenentatge perquè tot allò que aprenguis a classe ho podràs repassar sempre que vulguis i per tota la vida.

Els millors preus si valores la qualitat real dels cursos que t'estic oferint

Plans de pagament mensuals
Període de prova gratuït de 7 dies
Pots cancel·lar el curs en qualsevol moment

És igual d'efectiva una classe online/presencial?

El meu mètode permet la mateixa efectivitat, inclús et diré que la augmenta bastant. Una classe online/presencial he comprovat que té un efecte molt més positiu en l’alumna perquè té molt més recorregut en el temps.

A més estic especialment preparada en aquest format de classe, més el mètode utilitzat farà que mantinguis la màxima concentració i motivació al llarg de tota la classe.

A més de no perdre temps en desplaçaments , veuràs que es convertirà en la teva nova opció preferida un cop les hagis provat: comoditat i seguretat garantides.

Veuràs per tu mateix que la concentració que exigeix una classe online/presencial en un grup reduït i [participatiu és fins i tot més gran que la de la classe a l’aula.

Prova de nivell gratuïta

Abans de saber a quin grup és on millor aprofitares el teu esforç, caldrà que fem una prova de nivell que també farem online d’una  d’una hora on contestaràs a les preguntes a fi d’establir el teu autèntic nivell d’angles.

Podràs fer la prova des del teu ordinador, o bé des del mòbil.
Aquesta prova inicial també ens ajudarà a saber millor que els que tu necessites per aprofitar bé el curs i, per descomptat, sense cap compromís, a més, ja saps que pots fer unes classes totalment gratuïtes a fi i efecte de què per tu mateix vegis si t agraden.

Cursos d'Anglès Online i Presencials amb Resultats Reals.

A causa de la COVID-19, aquest any, i en funció del que succeeixi, he dissenyat els cursos d’anglès perquè les puguis fer totalment Online, però com si anessis a una classe totalment normal.

Tindràs una hora fixada i farem la classe com si vinguessis a l’escola, tindràs els teus companys de classe i intervindràs igual que faries en una classe normal.

I en cas que per disponibilitat horària no et vagi bé, podràs disposar de la classe gravada perquè la puguis veure quan més bé et vagi.

Això si, com sempre amb grups molt reduïts, participació, i esforç de tots per assolir els objectius que ens plantegem.

Parla anglès des del primer minut.

Tant si necessites sentir-te més segur parlant anglès amb els teus companys de feina, com si somies a ingressar en una universitat britànica, tens  cursos d’anglès normals o  intensius dissenyats per a tu.

nivell STARTERS - Lia ,Gerard ,Mariona ,Iiona

who we are

Aprèn anglès com tu vulguis.

Millora continuada i efectiva

Els meus cursos d'anglès t'ajudaran a millorar les teves destreses lingüístiques i guanyaràs confiança utilitzant l'anglès en tot tipus de situacions.

Aprofitament i eficacia

Si no tens temps de viatjar, els cursos d'anglès són un bon punt de partida per fer el salt a un ,millor coneixement de la llengua anglesa.

Programa a la teva mida

Tens els teus propis motius per voler aprendre l'idioma i, si el teu curs intensiu d'anglès no s'ajusta als teus objectius, et fallarà la motivació. Per això treballem amb tu des del principi, per dissenyar junts un programa de formació en funció del teu nivell d'anglès actual, les teves metes i la teva disponibilitat. Tambe hi ha la posibilitat de fer cursos intesius.

Cursos d'Anglès en grups molt reduïts de 2 a 6 persones i ara Online però presencials alhora.

a classes d'anglès a Vic aquests nois estudien el first certificate
alumnes first cetrtificate cambridge vic
Eli-Judit-Ivet.-Alice-i-Uri110-1

Fes de l’2021 l’Any en què Aprenguis Anglès

“Fa temps que vaig a classes d’anglès amb la MariCarme i he anat a vàries acadèmies i sempre em passava el mateix… Aprenia una mica i al cap de poc tot el que havia après se m’oblidava i hem costava posar’ ho a la pràctica. Amb la MariCarme tot això no m’ha passat, té una manera d’ensenyar que tot es recorda i s’aplica al món real d’una manera increïble. És difícil d’explicar però és el que a mi m’ha passat”

Carles D.

Alumne de Advanced

Contact

Carrer Ramon Sala Saçala 11, 5è 1ª, VIC

Parlem?

Envia'm un missatge i quedem un dia i en parlem tranquil·lament, et proposaré que facis un petit test de nivell i alhora veurem en quin grup pots encaixar més bé no sols pel teu nivell d'anglès sinó per la teva manera de ser i la dels altres integrants del grup, procuro i intento que tots estigueu en un grup on us integreu perfectament bé, i així aprendreu i ús divertireu alhora.