JUliol i Setembre, 2 hores al dia

T'Agradaria Fer un Curs d'Anglès Intensiu aquest any?

Si vols fer un bon curs intensiu d’anglès a Vic, aquest any, pots millorar el teu nivell d’anglès o preparar els exàmens de Cambridge.

T’ofereixo cursos intensius per a nens i adults i nivells bàsics, intermedis i avançats.

Ets l'alumne que vull?

Vols aprofitar el teu temps al màxim i vols realment millorar el teu nivell d’anglès i  preparar-te seriosament ?

Dates del curs

Duren un MES i s’inicÏen a principis del mes de JULIOL i SETEMBRE, però els faig al llarg de tot l’any si hi ha un mímim d’alumnes,

Tots els nivells DE cambridge

  • KET
  • PET-B1 
  • FCE
  • ADVANCED

Horari:

De dilluns a divendres en un ampli ventall d’opcions i horaris i grups , per què puguis integrar-te en un grup i horari compatible per a TU.

KET Key english test
examen b1 anglès
fce first certificate in english
cae certificate in advanced english
certificate of proficiency in english

Si estàs buscant cursos intensius d'anglès, has vingut al lloc apropiat.

Els meus programes d’anglès són una innovadora barreja d’aprenentatge personalitzat , classes en grups reduïts i mòduls opcionals de preparació d’exàmens oficials.Pots fer cursos intensius d’anglès a la meva escola i m’ ocuparé de què parlis anglès des del primer minut.

Classes amenes i resultats reals.

Parla anglès des del primer minut.

Tant si necessites sentir-te més segur parlant anglès amb els teus companys de feina, com si somies a ingressar en una universitat britànica, tens  cursos d’anglès normals o  intensius dissenyats per a tu.

alumnes de classes d'angles a vic estudiant el B1

FAQ

Most frequent questions and answers

Et permetrà realitzar un nivell sencer en 4 setmanes i per aconseguir aquest objectiu és imprescindible que es treballin intensament totes les destreses de l’idioma, per la qual cosa el programa d’aquest curs és la combinació de treballar tot un seguit de destreses.


1. Treballarem totes les destreses lingüístiques: producció i comprensió escrita, oral i auditiva.

2. Consolidarem la destresa comunicativa: fluïdesa, producció i interacció oral.

3. Prepararem la comprensió escrita.

El programa del curs intensiu d’anglès es compon de dos blocs:

El bloc A es compon de 10 hores lectives setmanals repartides en sessions de dues hores i mitja de dilluns a dijous durant les quals practicaràs la gramàtica des d’un enfocament molt comunicatiu perquè puguis practicar i consolidar d’una manera més efectiva els coneixements adquirits.

El bloc B afegeix 9 hores més, l’objectiu de les quals és la pràctica en un entorn real d’immersió per a consolidar l’expressió oral. Aquestes 9 hores es poden fer fins a dos mesos des del primer dia de classe. En aquest bloc, mitjançant activitats i simulacions es treballen els aspectes culturals dels països de parla anglesa i es conversa sobre temes actuals posant així en pràctica les estructures, vocabulari i expressions apresos.

Amb aquests cursos intensius gaudiràs aprenent amb aquest mètode d’ensenyament dinàmic i amè amb el qual faràs molta pràctica oral, ja que el màxim d’alumnes a classe és de 4 persones pel que podràs interactuar molt més.
Per inscriure’t a aquest curs d’anglès intensiu has de completar una prova de nivell escrita i una petita prova oral per determinar el teu nivell global.
Tots els nostres alumnes tenen a la seva disposició material complementari als cursos de forma gratuïta.

inclou un Pla personalitzat i  un seguiment continuat.

Independentment de quin sigui el teu objectiu d’aprendre anglès – sigui per la teva carrera, per viatjar, per preparar un examen o simplement per diversió, gràcies a un pla personalitzat arribaràs les teves metes de manera fàcil i segura.

who we are

Aprèn anglès com tu vulguis.

Millora continuada i efectiva

Els nostres cursos intensius t'ajudaran a millorar les teves destreses lingüístiques i guanyaràs confiança utilitzant l'anglès en tot tipus de situacions.

Aprofitament i eficacia

Si no tens temps de viatjar, els cursos intensius d'anglès són un bon punt de partida per fer el salt a un ,millor coneixement de la llengua anglesa.

Programa a mida

Tens els teus propis motius per voler aprendre l'idioma i, si el teu curs intensiu d'anglès no s'ajusta als teus objectius, et fallarà la motivació. Per això treballem amb tu des del principi, per dissenyar junts un programa de formació en funció del teu nivell d'anglès actual, les teves metes i la teva disponibilitat.

Cursos intensius en grups molt reduïts de 2 a 6 persones.

En Gerard i en Jan preparen el Movers 1

Començar, repassar o bé continuar avançant a un preu sense competència.

Et permetrà realitzar un nivell sencer en 4 setmanes

“Fa temps que vaig a classes d’anglès amb la MariCarme i he anat a vàries acadèmies i sempre em passava el mateix… Aprenia una mica i al cap de poc tot el que havia après se m’oblidava i hem costava posar’ ho a la pràctica. Amb la MariCarme tot això no m’ha passat, té una manera d’ensenyar que tot es recorda i s’aplica al món real d’una manera increïble. És difícil d’explicar però és el que a mi m’ha passat”

Carles D.

Alumne de Advanced

Contact
665 015 995

Carrer Ramon Sala Saçala 11, 5è 1ª, VIC

Parlem?

Enviem un missatge i quedem un dia i en parlem tranquil·lament, et proposaré que facis un petit test de nivell i alhora veurem en quin grup pots encaixar més bé no sols pel teu nivell d'anglès sinó per la teva manera de ser i la dels altres integrants del grup, procuro i intento que tots estigueu en un grup on us integreu perfectament be, i així aprendreu i ús divertireu alhora.