Cursos intensius a Vic per els mesos d´estiu a mida per cada alumne.

Cursos intensius a l’estiu i aprèn l’anglès d’una vegada i per sempre i la teva vida millorarà en molts més aspectes dels quals et pots imaginar.


Diferenciat de la majoria (En realitat hi ha molt poques persones que parlin bé l’anglès. No arriben ni al 5% de la població catalana)

Augmenta la teva reputació i la teva credibilitat en el teu mercat, ni t’imagines com millora el teu perfil professional tant en l’àmbit intern de la teva empresa com amb clients i proveïdors si el teu nivell d’angles és bo.

Podràs escalar els teus resultats professionals i el teu missatge podrà arribar a moltíssimes més persones que en l’actualitat

I a més aprendràs angles divertint-te i passant un estiu diferent i genial alhora. Mai hauràs gaudit i aprofitat el temps com aquest estiu.

Perquè aprendre anglès aquest estiu amb un curs intensiu?


  Els cursos intensius permeten aprendre en un mes el que molta gent aprèn en un any i a més com la practica és intensiva ,els coneixements es queden molt més arrelats en el teu subconscient aprofitant encara mes el teu temps.

Perquè mai és el moment per començar a aprendre l’anglès i aquest estiu és ideal per fer-ho i una vegada hagis començat tot és molt més faci’l, ja és hora de fer un plantejament seriós i de futur.


I perquè fer-ho amb mi?

 

Perquè no trobaràs enlloc més una millor relació entre l’aprenentatge real i el preu/hora, perquè sols treballo en grups molt reduïts del mateix nivell acadèmic i motivacional i perquè el meu mètode de treball et permetrà aprendre i retenir el que hagis après com en cap altre lloc.

Perquè fa molts anys que em dedico a fer aquests cursos intensius d’ angles i sóc súper especialista en aquest tipus de cursos intensius, jo et faré les classes, jo et corregiré les proves, jo t aconsellaré sobre el que fas bé i has de millorar, no tinc professors associats assalariats, no tinc subordinats.

Jo creo, elaboro i superviso personalment cada formació i el meu mètode és realment efectiu.

Perque sé i m’agrada ensenyar l’anglès. Hi ha molts professors nadius que són molt bons en la seva feina, no ho poso en dubte però pensa una cosa.Tu parles i escrius molt bé el català oi?

Ara et faré una pregunta directa i vull que em responguis amb honestedat. Tu et veuries capaç de donar classes de català amb eficàcia i professionalitat? I detectant tots aquells errors gramaticals i de dicció en els que poden caure els teus alumnes? Eh que és difícil?

Doncs per això vull dir-te que si bé jo no sóc nativa si se tot això que és tan valuós per l’aprenentatge d’un idioma .Una cosa és parlar un idioma i un altre molt diferent és saber ensenyar-lo.Tingues la confiança que estàs en bones mans.Ja fa molts anys que creo cursos intensius al estiu i els resultats son espectaculars!

Amb mi aprendràs a parlar anglès i podràs expressar-te si cal davant un gran col·lectiu de persones i sabràs com fer-ho i tindràs els recursos per fer-ho amb eficàcia i eficiència alhora i és aquí on veuràs com la teva vida pot canviar a millor.

Podràs entendre les pel·lícules o les notícies amb angles, podràs llegir llibres i revistes, podràs escoltar la radio i tot això farà que se t’obri un nou món que ni imaginaves i tot comença en un primer pas.

Una cosa és fer un curs de dues hores a la setmana i un altre és treballar dia a dia durant un o dos mesos de manera intensiva, ni t’imagines el rendiment que s’en pot treure de tot plegat.


Però és clar. Tens un problema.


Una cosa és voler fer i una altra és fer perquè sempre hi ha mil motius per deixar per mes endavant. Fes números i veuràs com et surt molt més a conte aquesta proposta de curs intensiu a l’ estiu.

A més no fa falta que tinguis un nivell d’anglès en especial per començar perquè segur que trobem el grup que mes s adapti al teu, no cal que siguis expert en res. Si cal començar des del principi i pas a pas t aniré conduint fins al punt que et desenvolupis i t expressis amb angles amb total correcció.Sols depèn de tu i de la teva voluntat. Jo faré la resta. Junts la farem.

Pots treballar amb mi tot el mes de juliol i si vols també el setembre, pots fer de dues hores a sis hores diàries d’anglès on combinarem una sèrie d’eines que ni t’imagines i que totes juntes faran que quasi sense adonar-t´en aprendràs i fins inclús a arribar a pensar amb anglès.

Molts dels meus alumnes m ho diuen. Ostres MariCarme, a vegades no recordo la paraula en català i em surt amb anglès. És genial quan arribes aquí.

A més amb aquests cursos intensius pots fer amb mi tot l’itinerari formatiu per aconseguir tots els diplomes que atorga la prestigiosa universitat de Cambridge i que tantes portes professionals a obert a tanta gent.


Que opinen les persones que han après amb mi en altres promocions d’estiu?


D’ençà que vaig fer uns cursos intensius d’ angles amb la MariCarme la meva feina ha arrancat. És una persona que sap molt i sap explicar-ho detall a detall i després d aplicar-ho en el dia a dia els meus resultats han millorat moltíssim. Ramon D.C. cuiner

Sóc un nou alumne que sempre m havia frenat aprendre un idioma nou, quan vaig començar no tenia ni idea però sabia que si n’aprenia els meus projectes i els meus viatges serien molt diferents.Carme V.N. operaria de taller

Vaig conèixer a la MariCarme i des del primer moment vaig saber que seria la meva guia per aprendre d’una vegada i per sempre i la veritat és que he après moltíssimes coses.Carles N.F. alumne de First certificate

És una de les millors inversions que mai he fet en formació i com mai tinc temps amb aquests cursos intensius d’ angles a l’ estiu, ja he fet dos viatges als Estats Units i ni us imagineu la diferència de viatjar amb un bon nivell d’anglès o sols saben les típiques parauletes d’anar a un restaurant i a l’hotel.Elvira S.T. Funcionaria


Que trobaràs en aquests cursos intensius d’estiu?


Habilitats tècniques:

Aprendràs quines són les maneres més senzilles de crear les frases i els arguments per poder-te defensar en una conversa en anglès i a poc a poc aniràs construint frases i arguments més complexos però sempre des d’una base molt solida.

Les millors eines:

Practicarem amb les millors eines perquè tu optimitzis la teva corba d’aprenentatge. Practicaràs la conversa, l’oïda i l’escriptura de mil maneres molt didàctiques que et farà aprendre jugant i experimentant i creant. Ja ho veuràs!

El mètode:

Aniràs pas a pas per aprendre bé i per sempre un idioma des del seu fonament a la teulada i sabràs en tot moment gràcies a una metodologia molt clara que dir i que no dir en el moment adequat.

A més aprendràs altres conceptes que t ajudaran en el teu projecte com és aprendre la importància de relacionar-se amb persones del teu sector professional o d’aficions pròpies i practicarem com i on fer-ho.

Sesions de mentoring:

També tindràs la possibilitat de tenir sessions de preguntes i respostes amb mi durant un període de temps després de finalitzar el curs intensiu d’ angles on podràs compartir amb mi i amb els teus companys de classes aquells dubtes i preguntes i conceptes que no hagin quedat clars del tot o consideris que hauries d aprofundir encara mes.

Aprèn anglès al’ estiu d’una vegada i per sempre i comença amb un dels millors cursos intensius que podràs trobar per Vic i comarca i comença ja canviar la teva vida cap a millor.

Que guanyaràs si vens amb mi aquest estiu


Que et podràs presentar als exàmens de Cambridge del quart trimestre d’aquest mateix any 2017 i saps que cada any canvien cap a més exigents això que et podràs estalviar l’any vinent

Tornaràs de vacances a la teva feina amb una confiança renovada i tu saps que el setembre és el mes de l’any que més ofertes de treball apareixen arreu, és un bon moment per complementar el teu curriculum vitae i trobar un lloc de treball millor per a tu.

Generaràs més confiança al teu entorn i et convertiràs en una persona més valorada i amb més autoritat

Tindràs major credibilitat en cas de tenir una feina de cara al públic i podràs demostrar els teus nous coneixements i aconseguir una millor tasca professional.

Com et pots matricular als meus cursos d’ angles intensius d’estiu


És molt fàcil. Enviem un e-mail amb el formulari de contacte que ve tot seguit i jo te’l contestaré a fi i efecte de què vinguis a l’escola a fer una prova de nivell i a explicar-me quins són els teus propòsits i intencions i jo tot seguit t’assignaré a un dels grups existents compatibles amb tu i ja està!

Més faci’l impossible!!

100% garantia de satisfacció.


El meu objectiu amb aquests cursos és que els gaudeixis i aprenguis a treure el màxim profit a aquesta meravellosa llengua.

Si el curs no t agrada o no és el que esperaves  tens una setmana per provar-lo i si decideixes no seguir et tornaré els teus diners del curs sense preguntes i sense qüestionar-te res de res.

Ja queda menys!! De tu depèn tot plegat!…A mi l’anglès m ha canviat la vida a millor. La decisió és teva!


Les places són limitades i a data 19 Juny queden 3 places lliures pel curs de PET/B1 de les 11 a les 13h i 2 places pel curs de KET/A2 de les 17 a les 19h mes de Juliol , la resta de cursos estan ja plens! Afanyat a què no s esgotin! (Mantindré actualitzades aquestes dates)


Reserva la teva plaça ja! Pots fer-ho enviant-me un e-mail al formulari de contacte que ve tot seguit o em pots trucar al 665 015 995.

L’ adreça de l’escola és al Carrer Ramon Sala n 11 3 a Vic, ven bé al costat de l’Hospital General.

Em vull matricular als cursos d’estiu intensius de la MariCarme! Envia un missatge o truca al telèfon 665015995 o envia un WhatsApp i et contestaré tot seguit!

Pin It on Pinterest

Share This