Curs d' anglès Online-Presencial per preparar l’ Exàmen Cambridge First Certificate (FCE) Nivell B2.

És un curs pensat per acreditar el nivell B2 i preparar l’examen de Cambridge: First (FCE), treballaràs amb models d’examen de Cambridge.

Amb aquest curs aprendràs a conèixer perfectament les diferents parts de l‘examen FCE, sabràs calcular el temps que pots invertir en cada part, i coneixeràs els diferents elements gramaticals i estructures que apareixen de manera freqüent en l’examen,
Amb aquest curs de preparació per aprovar el First Certificate English tindràs les eines necessàries perquè aprovis l’exam B2 Cambridge.

fce first certificate in english

Tota la informació del curs d'Anglès per Preparar l'Examen de Cambridge: First |FCE

Durada del Curs

Per preparar bé el First Certificate Examination necessitaràs almenys 9 mesos de treball constant i esforç continuat.

Molts et diran que amb menys temps és possible però no sols és important que tinguis un bon nivell d’angles sinó que a més coneguis amb profunditat tota la tècnica i habilitats necessàries per superar totes les proves adequadament.

És per això que a la meva acadèmia els cursos comencen cada mes i els alumnes venen una mitja de 9 mesos a l’any una classe o dues a la setmana, això si a casa hauràs de treballar almenys de dues a tres hores més amb què projectarem tots plegats.

La idea és que puguis assolir el teu projecte personal de la manera que més s adapti a les teves qualitats i possibilitats.

Nivell d' Anglès B2

El nivell que treballarem per aprovar l’examen del First Certificate es el nivell B2.

És per això que prèviament tinguem clar tu i jo que aquest és més o menys el teu actual nivell d’anglès.

La idea és que el teu nivell oscil·li entre un 20% per sota o per sobre del nivell exigit i així podrem calibrar i ajustar els teus coneixements a allò que es requereix per aprovar l’examen.

Hores

108 h o 216 h (36 o 72 h presencials online + 72 o 144 h treball autònom en aula virtual).

Tens la possibilitat de fer una o dues classes a la setmana.

Cada classe et comportarà el doble de temps de feina a casa a través de les eines online que et tindre preparades, estarem en contacte permanent i alhora compartiràs amb la resta dels alumnes del grup les eines necessàries perquè puguis treballar i millorar les teves habilitats lingüístiques.

Temps de Preparació​

Per experiència pròpia et puc dir que la majoria dels meus alumnes necessiten 9 mesos de feina ben feta per aprovar el Examen B2 Cambridge.

Ara bé, cada cas és un món i és per això que en funció del nivell de cada alumne aconselli presentar-se a una data o a una altra, ara mateix tens varies possibilitats al llarg de l’any per presentar-te a l’examen FCE.

És per això que jo prefereixo anar mes a mes i que tot estigui ben lligat i preparat perquè una vegada assoleixis el nivell et puguis presentar tot seguit.

Horari

Respecte a horaris he de dir-te que al llarg del dia tinc diversos cursos de preparació del First funcionant, crec que el millor és primer que ens coneguem, que mirem realment el teu nivell actual d’angles i la teva manera de ser.

Una vegada fet això jo sabre com ets i que vols i t aconsellaré un grup o un altre a fi que pugueu tenir caràcter o afinitats similars i objectius semblants, així et sera més fàcil treballar tan tu sol com amb la resta del grup si bé el cas, la idea és que aprenguis i gaudeixis alhora.

Preu

Respecte al preu com és molt diferent cada persona jo prefereixo anar mes a mes.

Si vens a classe una hora a la setmana i treballes des de les eines que et donaré el preu és 45 euros al mes i si vens dues hores el preu és 60 euros al mes i en funció de la teva evolució t aconsellaré et presentis abans o després a l’examen.

L’examen també té un preu d’inscripció i la idea és que si pagues la inscripció sigui per aprovar l’examen.

Accés

Abans de decidir a quin examen et pots presentar necessites fer una prova de nivell  que la faràs prèviament a decidir grup i horaris, en cas que els passis et podries començar a preparar per a l’examen del First, en cas que no hauríem d’estudiar altres opcions d’examen Cambridge que també podrien ser del teu interès.

Lloc

Les classes son presencials però online, tindràs un horari i ens connectarem via Skype.

És una classe normal on tots interactuem amb tots, on pots preguntar dubtes i qüestions on pots aportar les teves idees i on entre tots els alumnes si jo mateixa anem aprenent.

Et donaré eines i recursos perquè una vegada acabem la classe puguis seguir treballant en temes i qüestions que jo supervisaré al llarg de la setmana, lògicament també tens un canal de comunicació amb mi  i amb la resta de companys de classe per resoldre totes aquelles qüestions que vagin apareixent.

Grups molt reduits

Per aprovar be  el B2 Cambridge Exam , cal que els grups de treball siguin molt reduïts.

El teu grup estarà format per un màxim de sis persones amb nivell i motivacions molt similars amb qui sigui fàcil la interacció i el treball amb equip.

Aquesta crec que és la clau perquè en poc temps puguis assolir les competències necessàries per poder aprovar sense problemes el teu examen cambridge.

Pots enviar-me un WhatsApp si vols més informació

Carrer de Ramon Sala i Saçala, 11, 5º ,08500, Vic, Barcelona

Plataforma educativa molt lleugera, de fàcil instal·lació i molt àgil de funcionar.

Et facilitaré totes les eines perquè des de el teu ordinador puguis fer les classes online/presencials amb la mateixa velocitat i intensitat que una classe a l’aula.

Sols necessitaràs molt pocs clics per accedir a la plataforma i començar la classe. A més, ja veuràs com la qualitat de la trucada de vídeo és molt millor a la majoria programes més coneguts.

Prova de nivell gratuïta

Abans de saber a quin grup és on millor aprofitares el teu esforç, caldrà que fem una prova de nivell que també farem online d’una  d’una hora on contestaràs a les preguntes a fi d’establir el teu autèntic nivell d’angles.

Podràs fer la prova des del teu ordinador, o bé des del mòbil.
Aquesta prova inicial també ens ajudarà a saber millor que els que tu necessites per aprofitar bé el curs i, per descomptat, sense cap compromís, a més, ja saps que pots fer unes classes totalment gratuïtes a fi i efecte de què per tu mateix vegis si t agraden.

És igual d'efectiva una classe online/presencial?

El meu mètode permet la mateixa efectivitat, inclús et diré que la augmenta bastant. Una classe online/presencial he comprovat que té un efecte molt més positiu en l’alumna perquè té molt més recorregut en el temps.

A més estic especialment preparada en aquest format de classe, més el mètode utilitzat farà que mantinguis la màxima concentració i motivació al llarg de tota la classe.

A més de no perdre temps en desplaçaments , veuràs que es convertirà en la teva nova opció preferida un cop les hagis provat: comoditat i seguretat garantides.

Veuràs per tu mateix que la concentració que exigeix una classe online/presencial en un grup reduït i [participatiu és fins i tot més gran que la de la classe a l’aula.

Que has de saber del First?

T'ajudarà en els teus estudis

El B2 First, també anomenat First Certificate in English (FCE), és una acreditació de nivell mitjà que et dóna la Universitat de Cambridge i que et permet acreditar que coneixes l’anglès escrit i parlat en un àmbit quotidià a efectes laborals i educatius.

T'ajudarà en la teva professió

Els exàmens Cambridge English es poden fer en uns 2,900 centres a tot el planeta. A Vic hi ha centre examinador i et pots presentar a l’examen que hagis escollit en diferents dates al llarg de l’any,l’examen First és el més preparat de tots.

T'ajudarà a tenir una vida millor

Motes persones que volen parlar l’anglès i així poder millorar els seus projectes professionals i coneixements acadèmics es presenten al B2 First, per què sera?

Per què preparar i presentar-se a l'examen B2 First?

B2 First és un examen que si l' aproves et permet acreditar un nivell d'anglès intermedi-avançat.

Et permetrà estudiar les matèries de les teves assignatures en anglès.
Treballar amb persones que parlin habitualment l’anglès.
Viure i treballar en un país de parla anglesa i ser autònom i eficient.

Que és el nivell B2?

L’examen First Certificat està ubicat en el nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MCERL).

Arribar a aquest nivell vol dir que estàs en disposició de comprendre bé un text escrit , de parlar amb una altra persona en angles sobre diferents temes i alhora poder expressar el que tu penses i alhora defensar els teus plantejaments i escriure de manera clara i diversa expressant per escrit allò que realment vols dir i creus.

Garantia de maxima qualitat

El B2 First és un certificat que és molt valorat arreu i de màxima credibilitat.
Darrere d’aquesta prova hi ha una gran tasca d’investigació i recerca a fi de garantir que qui aprovi aquest examen realment sap els angles necessaris per relacionar-se bé i amb garanties.

Maxima flexibilitat

Quan et prepares un examen Cambridge pots triar entre mils de centres oficials on examinar-te, a més tens diverses dates per fer els exàmens i a més pots fer l’examen en paper o per ordinador.

Reconeixement del certificat

Els certificats de la universitat de Cambridge són unes de les acreditacions en anglès més valuoses a ti reconegudes de tot el planeta.

És per això que El teu certificat B2 First és acceptat per la majoria d’empreses i institucions educatives i governamentals dels cinc continents.

Per exemple: Nike, Nokia, Ford, Siemens i Universitats d’arreu.

Parts d' un examen B2/First

format de l examen First B2

El B2 First et qüestionarà totes les teves competències en la llengua anglesa.

L’examen consta de 4 proves i en cada una d’elles es qüestiona un aspecte dels teus coneixements de l’anglès.

La prova d’expressió oral es fa entre dos dels candidats i dos examinadors, la idea és que tot sigui adaptat a la realitat.

Quin model d'Examen First Certificate encaixa més amb tu?

L’examen B2 Angles t’ofereix dues maneres de realitzar-lo : En el format Paper Based i també en el format Computer Based.
El basat en paper tal com diu el seu nom es fa totalment com els antics exàmens de l’escola, o sigui en paper, mentre que el computer based es fa des de un PC.

En tot cas el First B2 de Cambridge és un examen complex i amb el que estaràs tu sol davant examinadors de Cambridge i sempre junt un altre candidat a l’examen a fi i efecte que en el procés de l’examen com ja veuràs haureu d’interactuar.

B2 Cambridge Exam amb Paper Based

Fer l’examen B2 Cambridge amb el format Paper Based a més de fer l’examen en un foli. No obstant això, l’examinador de Cambridge et donarà les preguntes en un full i en un altre full hauràs d’escriure les respostes i és aquest segon full el que hauràs de retornar a la persona que t examina quan hagis acabat l’examen.

Tingues molt present en tenir molta cura d’aquesta fulla de respostes i escriure en ella de la manera més clara i neta possible, tingues present que també tindràs un tercer full per prendre les anotacions que creguis convenients abans de procedir a omplir la fulla de respostes, en tot cas, aquest tercer full i un llapis també tel donara el mateix examinador, recorda al final de l’examen a retornar també aquest full i el llapis a l’examinador.

Quan arribis a la prova de Listening en paper de l’FCE First tindràs a la teva disposició un equip d’altaveus per poder realitzar-la, és  llavors quan et tocarà escoltar els àudios que es reprodueixin i respondràs a les preguntes que corresponguin en el mateix full de respostes.
La prova del Writing la faràs lògicament a mà, en aquesta prova et suggereixo que abans de fer-lo ja directament en la fulla de respostes el facis en brut en la fulla d’anoatacions i una vegada el tinguis clar i net el passis a la fulla de respostes.

Aquest format d’examen First FCE de Cambridge es fa en universitats, col·legis o altres centres de grans dimensions i els resultats els sabràs després d’unes 6 setmanes.

Examen First Computer Based

Aquest examen com el seu nom ja diu es fa totalment amb un PC , se’t deixarà un ordinador amb tots els elements necessaris, pantalla, teclat, ratolí i cascs perquè puguis fer les diferents parts de l’examen.
La part de l’ Speaking es fa exactament igual que en el Paper Based.
La persona que t examinarà anirà incorporant a l’ordinador a mesura que vagis realitzant l’examen les parts de l’examen que faltin.
Començaràs exactament a l’hora que va quedar reflectit en el teu registre a l’examen i sols has d’esperar les ordres de l’examinador, com en el cas anterior tindràs un paper i un llapis per prendre anotacions.
Fer l’examen és molt senzill és sols seguir les pantalles de l’ordinador, ara bé has de saber que pots deixar les preguntes més difícils pel final.
Per fer el Listening tindràs uns auriculars per escoltar els àudios en canvi dels altaveus que es fan servir en el format paper, sols t has de preocupar d’ajustar el volum més adequat per a tu.
En la part del ‘Writing quan redactis el text tindràs a la teva disposició un comptador de paraules per poder redactar els textos correctament i sense passar-te.
Els resultats els tindràs al cap de 2 setmanes i seran publicats a la web.

La meva recomanació

La meva recomanació és que et presentis a l’examen amb ordinador i això t’ho dic per bastants motius el més important des del meu punt de vista encara molta gent segueix fent l’examen amb paper i és per això que quan et presentes a un examen i ho fas amb ordinador hi ha menys aglomeracions i i en general funciona millor.

A més un altre avantatge de fer-ho amb ordinador És que tot és més senzill menys fulles menys papers a sobre la taula i treballar amb ordinador fa que tot sigui com més senzill i també els nervis es controlen millor.

Un factor que també simplifica molt l’examen és que és més fàcil escoltar els àudios a través d’uns auriculars que fer-ho amb el mètode tradicional dels altaveus normals Tingues en compte que és molt més nítid ha escoltat una veu a través de l’auricular.

És que tot sembla més fàcil amb ordinador a l’hora de fer el writing també és més fàcil fer-ho amb un teclat i amunt editor de text que et permet controlar quantes paraules estàs escrivint i per descomptat també et facilita quan vols esborrar alguna cosa és més pràctic la veritat és que és més pràctic.

I per acabar en el fons tot és més senzill amb l’ordinador inclús els resultats són més ràpids Ja t’he dit que si ho fas amb paper tardaràs dos mesos i mig com a mínim en saber resultats i amb ordinador amb dues setmanes llest i també amb l’expedició del certificat tot és més ràpid amb ordinador.

Com funciona la Puntuació a l'hora de corregir el First B2 de Cambridge

El mètode que s’usa per definir els barems bé donat pel Cambridge Assessment que és l’organitzacio que dissenya el sistema de puntuació i de valoració.
El Cambridge Assessment és l’encarregat de vetllar i supervisar que les avaluacions s’adecuin més alts estàndards de qualitat.
Per puntuar els seus exàmens, Cambridge Assesment utilitza el que anomena la Cambridge English Scale.
Aplicant aquest sistema de puntuació veuràs que tens una nota diferent per cada àrea de coneixement al qual t’has examinat, així les notes del Reading and Use of English, del Writing, del Listening i del Speaking seran diferents i se sumaran entre elles a fi de donar un número que determinarà en funció d’aquesta escala el teu nivell d’angles.
Aquesta escala va dels 100 punts als 210 punts.
Si vols aprovar l’examen First FCE B2 cal que la suma de totes les teves puntuacions sigui més alta que 159 ara be, si la teva puntuació total es superior als 173 punts tindràs un “grau B” de First Certificate FCE, que és superior a l’anterior.
Si la suma de les teves puntuacions és superior als 180 punts, obtindràs un “grau A”,i que és equivalent a un C1.

El valor de les puntuacions de cadascuna de les seccions de l’examen First FCE.

Com es veu perfectament la prova de Reading and Use of English té el doble de pes i valor que les altres tres proves i és per això que cal que la portis molt bé.

Una vegada acabis l’examen rebràs el que ells anomenen el Statement of Results que bé a ser un certificat de participació, si a més aproves rebràs el certificat oficial B2.
En funció de la nota que treguis podràs acreditar un grau determinat, són el següents

1. Grau A: equival a un C1 si tens de 180 a 190 punts.
2. Grau B: equival a un B2 si tens entre 173 a 179 punts.
3. Grau C: equival a un B2 si tens entre 160 punts i 172.
Nivell B1: se’t concedirà si obtens entre 140 i 159 punts.

Si la teva puntuació és de menys de 139 punts no tindràs cap nivell certificat.

Quina durada té l'Examen First Certificate FCE?

L’examen First FCE té una durada total de 3 hores i 30 minuts i cadascuna d’aquestes parts té un temps específic per realitzar-les.

Reading and Use of English 1 hora i 15 minuts
Writing 1 hora i 30 minuts
Listening 40 minuts
Speaking 14 minuts.

Tindràs descansos entre cada part d’uns 20 minuts i si vols podràs sortir de l’aula.

On puc trobar un centre examinador per fer el First de Cambridge?

Hauràs d’escollir un centre d’exàmens proper al teu domicili i pràcticament a cada ciutat mitjana hi ha un o més centres examinadors.

Els centres examinadors són els que organitzaran la celebració de l’examen de First FCE Certificate a la teva ciutat.

Cada centre planteja unes dates per fer l’examen , si veus que a la teva localitat no hi ha una data que et vagi bé a tu hauràs de buscar ciutats del teu voltant a veure si trobes una data millor.

Els exàmens de Cambridge, es fan en centres d’ensenyament superior i que és diferent de la del centre examinador. El centre, el que fa és encarregar-se de trobar un lloc adequat perquè es pugui fer l’examen en les millors condicions possibles en funció també dels candidats que s hi hagin apuntat també s’ocupa que hi hagi els examinadors corresponents i el material necessari.

Preu de l'Examen First FCE de Cambridge

El preu de l’examen First de Cambridge és de 194 € i es igual si el fas en paper o en ordinador.
Hi ha molts materials gratuïts que pots trobar per preparar els exàmens però també hi ha material , llibres i exercicis que és bo que et compris a més a més per poder preparar tot plegat, recorda que cada any canvia alguna cosa i és bon tenir un bon material actualitzat per aprofitar al màxim el teu temps.

Que he de fer per apuntar-me a un examen First FCE?

Tens 2 opcions:
1/si t’estàs preparant en una acadèmia , el teu professor en funció de com vegi la teva evolució i projecció t aconsellarà la data més adequada i ell mateix te la pot gestionar.

2/ si vols fer-ho tu mateix simplement has d’entrar a la web de Cambridge English Espanya.
Vas on posa “Exàmens” i selecciona l’opció “B2 First“.
Fas clic a “Reservar l’examen”.
Seguidament apareixerà un desplegable on pots triar el centre examinador i hauràs de seleccionar l’opció “Cambridge English Qualifications (A1-C2)”, tot seguit trobaràs una llista de tots els centres examinadors de l’First i podràs escollir aquell que més t’interessi.
Si fas clic en el nom del centre examinador la aplicacio et reconduirà a la pàgina de l’esmentat centre i és llavors quan et podràs matricular en un botó indicatiu. En aquest moment seleccionaràs la data que mes t interessi introduir les teves dades personals i pagar la taxa de l’examen que són 194 €.