Examens oficials Universitat de Cambridge|KET A2 | classes anglès a Vic

PREUS

curs-intensiu-estiu-vic-ramon

“El sistema d'aprenentatge basat en petits grups formats segons el nivell i objectius dels alumnes és l'ideal per avançar amb força en el coneixement d'aquesta llengua. El gran coneixement que té la MCarme, i la gran capacitat per transmetre aquest coneixement, la seva gran motivació com a professora i la seva professionalitat garanteixen el millor ensenyament possible. Per mi la MCarme és la millor professora d'idioma que he conegut i és amb qui confiaré les meves filles per potenciar el coneixement de l'anglès" .Ramon. Alumne de FIRST CERTIFICATE

Els preus varien en funció del número d´alumnes de la classe: Un alumne 21 €/hora, dos alumnes 15 €/hora per alumne, a partir de tres alumnes i com a màxim sis alumnes per classe 11 €/hora per alumne .

Preus per mes:

Si fas una classe a la setmana amb un grup de 3 a 6 alumnes el preu serà 44 € al mes, si fas la classe sols amb un altre alumne el preu serà de  60 € al mes i si el que necessites es fer una classe particular a la setmana el preu mensual serà de 84€ al mes.

Si fas dues classes a la setmana amb un grup de 3 a 6 alumnes el preu serà 88 € al mes, si fas la classe sols amb un altre alumne el preu serà de  120 € al mes i si el que necessites es fer una classe particular a la setmana el preu mensual serà de 168€ al mes

Els meus preus són els més rendibles del mercat si comptes realment BÉ el profit que en treus en relació al cost que et suposa, no trobaràs enlloc més una relació millor qualitat-preu.

pissarra ideia

 

 

UNEIX-TE ALS MÉS DE 1000 SUBSCRIPTORS PER REBRE CONTINGUTS EXCLUSIUS QUE T’AJUDARAN A APRENDRE ANGLES D’UNA VEGADA I PER SEMPRE.

Pin It on Pinterest

Share This