Eines importants per aprendre l'anglès - Classes d'anglès a Vic

Eines importants per aprendre l’anglès

Pàgines web i blogs per aprendre anglès

Universitat de Cambridge .-Si busques formes divertides de practicar i millorar el teu anglès, no dubtis a visitar la secció Aprendre anglès al nostre pàgina web internacional. “Aprendre anglès” és una secció plena de recurs d’aprenentatge i jocs gratuïts.

Pàgina d’anglès – Aquesta web és la que més utilitzo i la recomano sempre que puc, és excel·lent en tots els seus apartats a diferència d’altres pàgines web aquesta es basa en l’anglès dels Estats Units. Té una gramàtica excel·lent i molts exercicis de suport a cada una de les lliçons,

Angles total– Carlos Antunez és autor i administrador de InglesTotal. Va créixer a Estats Units i viu a la ciutat de Lima al Perú. Compta amb més de 15 anys d’experiència ensenyant anglès com a segon idioma. Una pàgina genial

Saber anglès – Aquesta pàgina web et serà de molta utilitat si ja tens uns mínims coneixements de l’idioma angles i necessites anar millorant els teus coneixements gramaticals. Te moltíssims continguts de molta utilitat com texts, pel·lícules i vídeos musicals però el millor de tot plegat és la seva secció de gramàtica. Un gran recurs per a tu.

La Mansió de l’Anglès – Una de les pàgines clàssiques sobre aprendre anglès en castellà, plena de recursos de tota mena, exercicis, àudios, cursos gratuïts i altres. Molt, molt completa.

BBC – També la BBC té un molt bon recurs per estudiar l’anglès, si bé en aquest cas com no podia ser d’altra manera és un lloc per estudiar l’angles britànic de la manera més autentica possible amb moltes formes verbals, gramaticals i maneres de parlar molt especifiques del regne unit.

Estudia anglès -El millor directori de recursos per estudiar, aprendre i practicar anglès Aquí trobaràs tot lo relacionat a l’aprenentatge d’anglès gratuïts online.

El blog per aprendre anglès – Un blog amb moltíssims continguts i articles sobre pràcticament qualsevol tema.

El blog de la Mónica– És profesora d’anglès (TEFL). Es va educar als Estats Units i la seva mare és d’origen anglès. És bilingüe. Si segueixes les seves recomanacions, estic segura que aprendràs anglès.

Formació Online, secció idiomes – Plataforma amb milers de cursos en línia gratuïts. L’enllaç porta a la secció d’idiomes, on pots trobar bastants d’anglès.

L’anglès real – Aqui tens videos, audios, lliçons organitzades per temes i nivells i sempre pensat tal com el seu nom indica, anglès en situacions quotidianes del dia a dia.

Per practicar la teva conversa.

Intercanvi d’idiomes – Mil.lions de persones s’intercanvien coneixements d’un idioma per un altre.

L’agenda web – És una pàgina web on el millor és la secció de listening, on trobaràs molts àudios útils per practicar la pronunciació, la qual cosa és fonamental i no sol ser fàcil d’aconseguir de forma gratuïta al web.

Italki – xat amb vídeo-trucada per conèixer a nadius interessats a practicar espanyol i al mateix temps practicar el teu anglès amb ells. Té opcions de pagament i gratuïta. Bestial per perdre la por a parlar en anglès. He escrit una guia detallada aquí.

The mixxer – Aqui pots aprendre l’anglès mentres ensenyes el català a un anglès via skipe

Verbling – el mateix format que el web anterior, però menys enfocat a la didàctica de llengües i més desenfadat. Igualment, de pagament o gratuïts. En ambdues webs recomano l’opció gratuïta per poder aprendre anglès. Aquí tens una mini guia sobre com fer servir Verbling.

Per aprendre i estudiar vocabulari en anglès

Anki – la millor aplicació mòbil gratuïta per repassar i aprendre noves paraules.

Portal de enciclopedies. Un lloc genial per recopilar informació en anglès

Simple English Wikipedia – Versió simplificada de la Viquipèdia que fa servir anglès senzill, preparat per a estudiants d’anglès, adults o nens. Un recurs brutal per aprendre o buscar informació sobre temes que t’interessin en anglès, 100% recomanat.

Oxford Learner ‘s Dictionary – diccionari fonètic en línia, introdueixes qualsevol paraula i torna la pronunciació, en anglès americà i britànic. Ideal per complementar les noves paraules que vagis aprenent o en què tinguis dubtes. Un recurs increïble.

English vocabulary in use Elementary – llibre de l’editorial de Cambridge, qualitat insuperable, amb exercicis per practicar i nombrosos apèndixs, contingut extra, etc. Primer nivell, per a principiants.

Advanced English Vocabulary in use – de la mateixa sèrie de llibres, per a estudiants de nivell intermedi / avançat. Completíssim però requereix nivell.

Per practicar i millorar la teva oïda.

BBC Ràdio -radio l’emissora de ràdio britànica per excel·lència, ple de recursos, programes, etc.

Talk Ràdio Europe – ràdio per anglesos vivint a Espanya, tracta temes de tots dos països.

Vaughan Ràdio – Recurs més que bestial, ràdio didàctica i molt variada per aprendre anglès.

Ororo TV – Pàgina web on pots veure sèries i pel·lícules subtitulades en anglès, a més de controlar la velocitat de reproducció. Del millor que hi ha al web. En aquest post explico com fer servir Ororo per aprendre anglès.

Elllo.org – Base de dades amb milers de converses i àudios per aprendre anglès, visita obligada.

VOA Learning English – Diari línia que ofereix tots els seus articles i notícies amb àudio gratuït en podcast, llegit per nadius a velocitat reduïda per a estudiants d’anglès. Una manera increïble d’aprendre anglès fàcil.

Sounds Familiar? – Mapa en línia de la British Library on pots trobar mostres d’àudio de tots els accents que hi ha al Regne Unit, amb explicació de cada variant (ideal per a alumnes avançats).

Luke ‘s English Podcast – un monologuista que a més és professor d’anglès natiu. Més de dos-cents podcasts, alguns amb transcripcions per llegir al mateix temps. Recurs bestial, aquí tens un manual sobre com fer servir el web.

Canals de youtube amb vídeos didàctics

Speak English With Misterduncan – Aquest un dels canals més populars per aprendre anglès de youtube. el propietari és un apassionat per l’ensenyament, i utilitza l’humor per ajudar a aprendre l’idiòma.

You tube edu – És el canal oficial de YouTube on hi ha tota una sèrie de continguts ordenats per categories i per matèries.

EngVid – canal amb centenars de vídeos per aprendre anglès amb diferents professors nadius, classes específiques per a exàmens oficials, trucs, etc. Molt complet, engloba diversos sub-canals.

English with Jennifer – canal de youtube amb moltíssims vídeos didàctics, però lleugerament diferent a l’anterior. Aquesta professora parla més a poc a poc i les classes estan enfocades a un nivell més baix. Ideal per a principiants o estudiants intermedis.

Manuals de gramàtica i llibres de text

Grammar for PET – manual de gramàtica amb tot el que necessites per aprovar el B1 PET, CDs inclosos amb listening, exercicis, transcripció, etc. De l’editorial de Cambridge.

Grammar for FCE – llibre de la mateixa sèrie i editorial, per preparar l’examen FCE B2 First.

Complet PET for Spanish speakers – llibre de text per preparar el nivell B1 PET, amb exemples de l’examen, notes sobre com aprovar, transcripcions, fonètica i altres. Molt complet, però més pensat a un curs acadèmic. Ideal per estudi autodidacta si adquireixes els Cds.

Complet FCE for Spanish speakers – de la mateixa sèrie i editorial, amb tot el que necessites per preparar l’examen FCE First, B2. De nou, vàlid per estudiar pel teu compte només si adquireixes els CDs amb els listenings.

CompletCAE Student ‘s Book – l’últim de la sèrie, aquesta vegada per al nivell CAE C1, el famós Advanced. Hauràs adquirir els CDs a part per estudiar pel teu compte.

English Grammar in Use – la bíblia de la llicenciatura en Filologia Anglesa en moltes universitats, la millor referència de gramàtica que existeix. De l’editorial de Cambridge, amb explicacions molt detallades, centenars d’exercicis, apèndixs, etc.

Advanced English Grammar in Use – versió per a estudiants de nivell avançat, idèntica a l’anterior.

Diccionaris en línia gratuïts

Wordreference – un dels millors, amb multitud de fòrums i temes de discussió, fonètica inclosa, diferents idiomes, cercador de sinònims, definicions, etc. Visita obligada i recurs bàsic de qualsevol traducció personal.

Reverso-Busca paraules i expressions amb els diccionaris Collins i Reverso. Molt bo

TheFreeDictionary – diccionari potentíssim amb multitud d’entrades, diccionaris específics per temàtica (legal, econòmic, mèdic, etc.), proverbis i dites, traducció a diversos idiomes, etc.

Cambridge dictionary – Fa que les teves paraules trovin el seu significat real.

ProZ – plataforma per traductors professionals, amb un glossari tècnic i jurat amplíssim, aportacions de membres del sector, fòrums, etc. Ideal per a una traducció personal especialitzada. Per a una recerca has d’indicar source language (llengua de partida) i target language (llengua d’arribada).

Pots tornar a la pàgina d’inci des de aquí

Pin It on Pinterest

Share This