¿Quin és el millor curs online per aprendre be l' anglès?

Els cursos d’anglès online són més que un curs més, aprendre anglès et permetrà viure experiències que mai podries viure sense aquests coneixements, saber anglès t’obre tot un món d’infinites possibilitats i somnis que pots fer realitat.

Si vols millorar la teva vida, si vols aprendre l’anglès i evolucionar cap a una millor versió de tu, aquesta és la teva web. Et mostraré totes les opcions que t’ofereix avui dia el mercat perquè tu, puguis triar l’opció que més et convingui a tu i puguis començar a ser tu, el canvi que vols per al món.

¿Quin curs d'anglès online és el que jo necessito?

Com Començar a Aprendre Anglès des de Zero?

Primer de tot, has de saber que tipus de cursos hi ha i els seus avantatges i inconvenients abans de decidir-te per un tipus de curs especialment, un cop decideixis el curs que més et convingui al teu cas concret és quan començaràs a veure quin centre educatiu et mereix més confiança.

El que feia jo fins que em vaig sols especialitzar a preparar l'examen cambridge first certificate B2

Anglès per a la seva Utilització a la Practica diària

angles conversa online

Combino innovacions pedagògiques i tecnològiques: social learning, e-CLIL, gamificació i adaptive learning.

Certificat de la Universitat de Cambridge

Treballarem amb models d’exàmens Cambridge i exercicis per millorar el rendiment escrit i oral

Curs d'Anglès Online introducció a

Anglès Per Principiants

Proposo a cada alumne una formació lingüística adaptada als seus nivells i objectius.

Curs d'Anglès Online per a Nens

Treballarem la manera de parlar, corregir i repetir, i així aprendre gramàtica i paraules en el seu context real.

Cursos d'Anglès Online Intensius

Posarem veu a textos ja escrits, de manera que pots associar fàcilment les paraules amb els sons i repassar les que siguin més difícils.

Cursos d'Anglès per a Adults

Començarem per aprendre les 4.000 paraules més usades en anglès, i les escriurem a partir del primer dia practicarem l’expressió oral, i sempre des de les frases i expressions més habituals.

Cursos online-presencials d'anglès al millor preu:

Quant Costa un Curs d'Anglès Online?

Aquí et deixo els preus dels meus cursos com a orientació, el que si he constatat és que són uns preus baixos en relació amb el que trobaràs a internet, sempre que valors bé la seva relació qualitat / preu, el normal és que trobis preus sobre un 20 / 30% superiors. En tot cas et serveix com a punt de partida perquè puguis prendre les teves decisions. (A l’enllaç corresponent trobaràs comparatives)

Cursos d'Anglès Online 100% Efectius

Cursos d'Anglès Online 100% Efectius
Són cursos d'anglès molt efectius en els quals assistiràs a classe en línia ia casa podràs repassar la classe que s'haurà gravat i podràs practicar amb les tasques que et dóna el professor.

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per veure si t’agraden!

Preparar bé els examens de Cambridge

Preparar bé els examens de Cambridge
Els títols oficials d'anglès de la Universitat de Cambridge són dels més prestigiosos de món i els que millor poden millorar el teu futur professional.

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per veure si t’agraden!

Curs d'Anglès Online Intensius

Curs d'Anglès Online Intensius
Amb els cursos anglès online intensius treballaràs dues hores cada dia, cinc dies a la setmana durant 10 dies i avançaràs com no pots ni imaginar en el teu procés d'aprenentatge.

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per veure si t’agraden!

Curs d'Anglès Online per a Nens

Curs d'Anglès Online per a Nens
Tus hijos aprenderán el inglés como aprenden su idioma materno, de una manera natural y espontánea.
Aprenderán inglés jugando en inglés.

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per veure si t’agraden!

Curs d'Anglès Online per Principiants

Curs d'Anglès Online per Principiants
Amb els meus cursos online d'anglès per a principiants aprendràs anglès des de 0 i sense adonar-te aprendràs a pensar en anglès com si fos la teva llengua.

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per veure si t’agraden!

Curs d'Anglès Online per a Adults

Curs d'Anglès Online per a Adults
Treball en grups molt reduïts i sempre amb persones de nivells i caràcters molt similars, així els resultats són òptims per a tothom.

Prova Unes Classes Totalment GRATIS per veure si t’agraden!

El millor curs d'anglès online és el que millor s´ adapta a Tu

Quin és el teu Curs d'Anglès Online ideal?

Hi ha infinitat de Plataformes, Empreses, i escoles d’idiomes que ofereixen Cursos d’Anglès Online, així que és normal que no sàpigues que Escola o Plataforma és el que respon millor a les teves necessitats. En cursos d’anglès online els he classificat perquè trobis el que busques.

Cursos d'Anglès Online Gratuïts de Plataformes Online.

Cursos d'Anglès Online de Pagament de Plataformes Online.

Cursos d'Anglès Online de Pagament

Cursos d'Anglès Online de Grans Escoles d'Idiomes

angles de Grans Escoles d'Idiomes

Cursos d'Anglès Online d'Acadèmies Petites i Artesanes.

Classes Particulars d'Anglès Online Amb Professor via Skype

Cursos Presencials d'Anglès En Acadèmies i escoles de la teva ciutat.

En Acadèmies i escoles de la teva ciutat.

Plataformes d'Anglès gratuïtes.

Quin és el millor curs per aprendre anglès online

Et mostro les característiques dels cursos d'anglès online gratuïts de les principals marques de sector.

Udemy té cursos aprendre anglès com English as a Foreign Language per aprendre a conversar en la llengua, o English Grammar for Beginners, per als principiants.

En general MOOEC ofereix cursos curts, cadascun amb una única lliçó.

Aquesta és una excel·lent plataforma per aprendre anglès de manera gratuïta amb opció d’adquirir plans de pagament.

Anglés pràctic amb la compressió oral de la llengua, Elllo t’ajudarà a millorar escoltant a gent de tot el món parlant.

Actualment Alison compta amb més de 750 cursos, entre els quals es destaquen el curs Social English Language Skills per millorar les teves habilitats de conversa,

Podem trobar material gratuït de l’idioma anglès en el seu nivell bàsic.

Acadèmies i escoles d'anglès

On Estudiar Anglès a Online?

Et mostro les característiques dels cursos d'anglès en línia de pagament de les principals Plataformes de el sector.

On estudiar anglès? Pros i contres

Com Aprendre Anglès Ràpid i Fàcil per Internet?

Cada curs i cada centre té uns avantatges i uns inconvenients, en tot cas, ets tu qui decideix sobre la base del que necessites i qui et dóna més confiança.

Segons sigui la teva forma de ser, els teus objectius i el pressupost que tinguis, hauries sobre la base d’ells valorar aquell curs online d’anglès que millor s’adapti a tu.

Sens dubte el principal factor que incidirà directament en que tu aprofites a l’màxim aquesta formació no és ni el centre ni el tipus de curs que escullis sinó el professor que decideixis sigui el teu mentor.

És per això que és tan important saber que professor et donarà les classes i també si connecta amb tu o no, i això només es pot saber si us coneixeu abans de comprometre’t en un curs o en un altre curs i així puguis valorar si realment és el professor que millor s’adapta a tu, és per això que et recomano que sempre provis unes classes i coneguis bé al teu professor abans de gastar els diners en un centre o en un altre.

També pots cercar cursos d’anglès online per l’objectiu que estiguis perseguint, no és el mateix que vulguis saber anglès per anar de viatge a l’estranger el proper estiu, que vulguis saber anglès per entendre les pel·lícules en versió original, o que pretenguis aprendre anglès per millorar la teva vida professional, és aquest últim cas, necessites no només saber bé l’anglès, sinó que a més necessites una certificació homologada que et permeti demostrar aquests coneixements i en aquest cas els exàmens de la universitat de Cambridge són els més reconeguts en el món.

Una altra manera de saber el curs d’anglès que més et convé és saber quin preu estàs disposat a pagar, però pensa que no més preu és sempre símbol de més qualitat.

Hi ha professors excepcionals en escoles excepcionalment petites que et poden sorprendre, en aquest cas has de saber que menys és més, quan més gran sigui l’empresa que contractis per als teus cursos online d’anglès més treballadors tindrà i més fàcil és que et venguin gat per llebre i més alumnes per classe hi haurà.

Finalment els cursos en línia d’anglès no són més que una forma més de millorar el teu nivell de competitivitat laboral, és per això sigui quin sigui el teu objectiu a l’hora d’aprendre anglès, intentar buscar alhora un certificat oficial et pot permetre avançar en diversos objectius alhora, si mires més avall, veuràs que hi ha certificats oficials per a tots els nivells d’anglès.

Un altre criteri que no hem d’oblidar és el preu, et mostraré preus mitjans orientatius dels millors cursos d’anglès online però ull amb això, perquè una cosa és el preu i una altra la relació qualitat / preu sobre la base del teu real aprenentatge de l’idioma anglès , aquest últim és el que hauries de valorar realment.

Jo t’ajudaré a trobar aquest curs d’anglès online perfecte que porta el teu nom i amb el qual podràs millorar la teva vida personal i professional.

Guies de Preparació Exàmens Cambridge

Com presentar-se als exàmens de Cambridge?

Aquí trobaràs tot el necessari perquè sàpigues que són els Exàmens Cambridge i perquè preparis bé la teva Examen Cambridge.

Hi Cursos d’Anglès Online perquè tu puguis preparar la teva examen Cambridge, en aquest apartat et vaig a explicar tot el que cal saber per a què puguis triar el teu millor curs d’anglès online per preparar un examen Cambridge.

Quins són els nivells de l'examen de Cambridge?

Els Exàmens Cambridge són unes proves que en cas d’aprovar les certifiquen el teu nivell d’anglès.

Els certificats i proves de la Universitat de Cambridge són els diplomes expedits per aquesta institució que certifiquen el coneixement de l’idioma anglès de persones no natives.

Aquests exàmens van començar el 1967.

Els Exàmens Cambridge són avui en dia, una de les acreditacions més importants per certificar el teu nivell d’anglès tant si ets un estudiant o un professional qualificat i són vàlids i molt necessaris per accedir a el món universitari i el món a l’laboral en molts casos i circumstàncies com pot ser una prova de selecció de personal, poder accedir a determinats màsters o doctorats, fins i tot accedir a determinades oposicions o places universitàries d’ensenyament o de sanitat.

Els nivells a que et pots presentar els pots saber tots aqui.

Vols saber el teu nivell d'anglès?
Fes el teu test de nivell gratis!

Primer de tot i per aprofitar a l’màxim el teu temps cal saber quin és el teu nivell d’anglès i basant-te en aquest nivell podràs buscar exactament el curs online d’anglès més adequat per a tu.

Pots fer un test en diverses eines gratuïtes de diferents plataformes educatives.

Comprova el teu nivell d’anglès – Anglès General

Comprova el teu nivell d’anglès – per a escolars

Comprova el teu nivell d’anglès – Business English

Comprova el teu nivell d’anglès – Young Learners

Saps en què es diferencia un curs d'anglès online-presencial d'un curs d'anglès online sense el "presencial"?

Aquest és la primera pregunta que t’has de fer, i no et preocupis si no saps la resposta perquè confondre és un error molt habitual.

La diferència entre un curs d’anglès online presencial d’un curs d’anglès online sense el “presencial” és que en el primer les classes són en viu i tu assisteixes a una classe de tota la vida, amb el seu professor, amb els teus companys de classe en la qual el professor interactua amb tu i amb la resta de la classe en temps real, el professor us ensenya uns conceptes i vosaltres els apreneu, feu les preguntes que us sorgeixin i alhora podeu treballar després de classe amb altres alumnes de la classe amb els que has congeniat.

Aquesta possibilitat que sigui presencial no és obstacle perquè la classe estigui gravada i tu la puguis veure les vegades que vulguis si hi ha conceptes que has de reforçar.

Un curs en línia presencial també et permet fer preguntes al teu professor com les faries en una classe de tota la vida i alhora et permet conèixer a la resta dels alumnes i poder quedar amb ells en el fòrum que us proposi l’escola per tal de treballar junts els treballs i els deures que tingueu de cara a la propera classe.

Finalment, un curs online presencial et permet que segueixis un ritme i uns terminis perquè has de reservar la teva hora diària de classe i realitzar els treballs i deures assignats per a la propera classe amb el que el teu esforç i motivació serà més gran.

Recorda: amb els cursos online que no són presencials, les classes estan gravades, el professor és una persona que recita unes dades i tu no tens una altra opció que escoltar i repetir, els alumnes són anònims i els treballs només dependran de la teva voluntat.

Quin curs d'anglès online és millor ? ¿Online presencial, presencial a seques, o en línia sense que sigui presencial?

Doncs com tot a la vida, depèn.

Depèn dels teus objectius, depèn de la teva manera de ser, depèn de el temps que tinguis, depèn de les teves horaris, depèn de l’esforç que vulguis dedicar i també depèn de els diners que et vulguis gastar.

En qualsevol cas el millor és provar, prova un curs gratuït en línia i mira a veure que tal et va, en cas que no et funcioni molt bé, prova un curs online presencial que no sigui molt car i mira a veure i si en aquests dos casos no et funcionen tira ja per un curs online presencial en què puguis conèixer bé al teu professor i als teus companys de curs, l’ideal és que siguin cursos online presencials de màxim 6 persones i que tingueu afinitats i objectius comuns i així el resultat de el teu procés d’aprenentatge serà el millor possible.

Atenció!
Mai contractis un curs d'anglès online si no ho pots provar abans

El millor curs d'anglès per a principiants és aquell que puguis provar sense compromís durant unes classes.

Això és una cosa que no tothom sap i que pot convertir un objectiu il·lusionant en un malson de disgustos i mals de cap.

Els Cursos d’Anglès en línia que s’han de provar abans de contractar-los, ja que no tots els cursos per bons que siguin seran bons per a tu.

Res desmotiva més que un curs d’anglès que no t’agradi.

He intentat arribat a aquest punt que sàpigues tot el necessari perquè puguis prendre la decisió correcta, ja veus que la tasca no és fàcil, hi ha molts tipus de cursos, moltes ofertes en el mercat i moltes maneres d’aprendre l’anglès i en qualsevol cas , un cop decideixis que cursos d’anglès en línia fer, de quina manera fer-la i on fer-ho intenta sempre que puguis provar unes classes i en cas que el teu professor no et convenci o els teus companys no et estimulin a aprendre divertint-te en un ambient càlid i humà millor sortir d’allà el més ràpid possible sense cap cost per a tu.

No hi ha res pitjor per aprendre d’aprendre a disgust.

Aprendre anglès Online mai ha estat tan fàcil.

Quina és la millor plataforma per aprendre anglès?

Des del meu web he volgut posar-t’ho fàcil.

Dedico molt temps a analitzar i comparar tots els tipus de cursos d’anglès en línia, tots els preus d’aquests cursos d’anglès i totes les plataformes des de les que tu pots aprendre anglès per poder-te oferir opinions veraces i útils perquè sàpigues quin curs d’anglès online contractar segons les teves necessitats.

A més, intento proporcionar-te la millor informació de el sector amb guies, tutorials dels millors cursos d’anglès de l’mercat.

Fruit d’aquest exhaustiva anàlisi i comparativa de totes les plataformes de mercat, em porta a el següent pas: trobar els millors preus de mercat per a tu.

En la meva web podràs trobar informació sobre tot això, però descobrir i triar el teu curs d’anglès perfecte no depèn de mi sinó de tu.

Perquè ara és quan et dic que és igual el curs d’anglès que triïs, perquè l’important ets tu, l’important és la teva motivació, l’important és el teu esforç i l’important és la teva passió, cap curs d’anglès per bo que sigui farà res per tu tret que tu ho decideixis.

professora-angles-vic-proficiency-c2

En qualsevol cas els meus últims consells són aquests.

Quin és el millor moment per començar un curs online d'anglès?

Comença a aprendre anglès des d’avui mateix, no comencis matí, comença avui! L’acció és el que determinarà el teu èxit.

Quin és el millor curs d'anglès?

És igual el curs que facis, la majoria de cursos estan fets per increïbles professionals que l’única cosa que volen és que els seus cursos siguin útils per a tu, el que en realitat necessites és del teu esforç i de la teva passió per aprendre anglès fàcil i ràpid

El millor curs d'anglès online?

El millor curs d’anglès online és el que millor s’adapti a tu, el que millor t’agradi, el que sigui més còmode i més fàcil, el que tinguis més a mà, el que et caigui millor.

Què és millor? ¿Professor natiu o professor d'anglès espanyol?

El millor professor d’anglès és el que millor et comprengui a tu, no importa que sigui natiu o espanyol, només depèn que sigui bo en el seu ofici (que tingui experiència i certificació) i que et comprengui a tu, que connectis amb ell i que sàpiga treure el millor de tu.

Què és millor? ¿Classes en viu presencials o gravades?

Les classes d’anglès en línia en viu facilitaran el teu procés d’aprenentatge, això sí que puguis repetir-les gravades per reforçar els teus coneixements és sempre molt recomanable.

¿On aprendrà més? ¿En cursos amb molts alumnes o estudiar anglès en grups reduïts?

És obvi que els cursos amb pocs alumnes on tots us conegueu i el professor tingui temps per a cada un de vosaltres és la millor opció de totes.

És important comptar amb contingut multimèdia gravat de suport?

I tant que si, qualsevol contingut addicional et pot ajudar i podràs milloraràs la teva gramàtica, vocabulari i comprensió lectora.

He valorar si el curs disposa d'eines addicionals de pronunciació, exercicis de pràctics de pronunciació i de vídeos interactius i anglès per a negocis?

Intenta centrar-te en els continguts essencials perquè si aquests no els tens ben consolidats tot aquest contingut afegeix et pot distreure i complicar el teu aprenentatge.

Fes una prova de nivell abans de començar el curs.

És molt important saber quin nivell d’anglès és el teu per poder estudiar el nivell adequat i així poder progressar correctament. Fer un Examen d’anivellament previ a contractar el curs és bàsic.

És important la connexió amb la resta dels alumnes de el curs d'anglès.

Valora si podràs interactuar amb la resta d’alumnes de el curs i així poder intercanviar coneixements, experiències i treballar en equip.

Demana i coneix bé el Pla d'estudi que et proposi el curs.

Tan important és el professor que escullis com el pla d’estudis de el curs que escullis, pregunta el mètode que utilitzen, i perquè aquest mètode és útil per a l’objectiu que t’has proposat, hi ha mil maneres d’ensenyar i la manera que tu escullis per aprendre hauria de ser la que més et serveixi a tu.

Cerca en qualsevol cas que et puguis certificar si aproves el nivell que estàs estudiant.

Els certificats de la Universitat de Cambridge són els més prestigiosos, però no els únics, valora quin és el millor per a tu.

De què materials addicionals disposa el curs?

Mira si el curs disposa d’exercicis per complementar els ensenyaments de classe perquè tu els puguis fer des de casa i amb tranquil·litat i així anar practicant i assimilant les matèries.

De quina manera et mantindràs en contacte amb la classe?

Pregunta si el curs disposa d’un grup de WhatsApp, Facebook o similar per poder estar en contacte amb el professor i els alumnes i així poder avançar en dubtes i preguntes que et preocupin.

El curs disposa d'una plataforma educativa?

És important que el curs disposi d’una plataforma educativa en què durant les 24 hores del dia puguis accedir i seguir la teva formació en qualsevol lloc on et trobis.

¿Que proves hauràs de superar durant el curs i com seràs avaluat?

Valora si el curs permet que els teus exercicis es corregisquen i valorats pel teu professor i que durant el mateix puguis veure i valorar les teves avenços amb proves de nivell per mesurar el teu progrés

¿Com et mantindràs en contacte amb el teu professor?

És important que puguis enviar missatges als teus mestres i que et contestin en un termini raonable amb els teus dubtes aclarides.

Pots provar el curs sense compromís?

És molt important que tinguis l’oportunitat de provar el curs durant uns dies i si per algun motiu has de fer una cancel·lació no quedis perjudicat ni perdis diners.

Vigila amb les clàusules de permanència

Analitza que el curs no tingui cap clàusula de permanència i puguis abandonar-lo quan tu vulguis sense cost per a tu.

Són convenients els exàmens parcials?

Valorar les teves avenços i analitza Sri millores en la teva manera de comunicar-te en anglès, en l’ús correcte dels temps verbals i en si el teu vocabulari es va ampliant és bàsic per adonar-te de si aquest curs és el correcte per a tu.

Que garanties em dóna el curs?

És important que el curs tingui la voluntat en què aprenguis el que se’t ha promès i que en cas contrari puguis arribar a aquest nivell sense més cost per a tu.

¿Que despeses addicionals en material té aquest curs?

Valora les despeses addicionals en materials que pugui tenir el curs.

Pots conèixer bé al teu professor?

Valora els anys d’experiència de professor i el mètode actualment en ús. Poder parlar amb ex alumnes et pot ajudar molt a prendre la millor decisió.