Cursos d’anglès a Vic per preparar els exàmens oficials de Cambridge

Cursos d'anglès a Vic

MCarme Marmaneu

testimoni cursos angles estiu

"Amb els cursos d´anglès a Vic de la MariCarme he millorat molt en tots els aspectes de l´idioma. Vull dir-te que ets molt bona professora d'anglès i que m'agraden molt els ritmes de classe que saps portar, ja que saps separar el bon rollo i el dia a dia a l'anglès. Les classes sempre les portes amb una energia positiva que fa que vinguem amb més ganes".Carla P.

Estic especialitzada en preparar tots els exàmens oficials de Cambridge

L’objectiu d’aquests cursos d´anglès a Vic és proporcionar-te la base necessària per aprovar els exàmens oficials de Cambridge i aconseguir a més assolir un molt bon nivell d’anglès i a més et garanteixo que t’ensenyaré tècniques perquè el que aprenguis ho recordis per sempre.

Els exàmens oficials de Cambridge First Certificate (FCE) , Advanced (CAE)  i Proficiency avaluen la redacció, la comprensió lectora, la gramàtica, la comprensió oral i les habilitats de conversa, i el cursos d´anglès a Vic que t’ofereixo et prepararà per a totes aquestes parts de l’examen.

En aquests cursos es treballen totes les habilitats elementals prestant especial atenció a l’ús de l’anglès.

A més et puc garantir que jo m’estudio amb molta atenció els exàmens anteriors i faig servir una gran quantitat de bibliografia recomanada a fi i efecte que la meva escola estigui al dia i et pugui donar un servei de màxima qualitat.

A més, en els cursos d´anglès a Vic es treballen altres aspectes de l’anglès general, de manera que no t’has de preocupar per res més que per gaudir de l’experiència i aprofitaràs el temps fent també pràctiques dels exàmens fins que ho assoleixis sense cap dificultat.

El meu objectiu de cara al final dels cursos és que aprovis l’examen, hagis après anglès i hagis gaudit d’aquesta experiència.

 

 

 

 

Llibres d'angles per nens

Preparo cada classe com si fos la primera i la única.

Preparar amb èxit els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge requereix una gran concentració i dedicació. Pensa que  cada any canvien les proves , els temes i els exàmens.

A les meves classes no sols aprovem els exàmens, no sols aprenem anglès sinó que ens ho passem superbé. És aprendre anglès entre somriures…Ja ho veuràs.

alumnes-curs-vic-angles

Cursos en grups molt reduïts

Si estàs buscant uns bons cursos d’anglès a Vic  , dóna un cop d’ull als meus cursos pensats per afermar les bases de l’idioma i aconseguir seguretat i fluïdesa a l’hora de parlar.

Aprendre una llengua en grups reduïts permet una major participació en la dinàmica de la classe i així que el teu aprenentatge sigui més ràpid, a més d’una major rapidesa en l’aprenentatge d’un idioma, treballar en grups petits permet als professors conèixer els punts forts i els punts febles dels estudiants i prestar una atenció més personalitzada.

Et pots apuntar una o dues hores a la setmana repartides en un o dos dies d’hora de classe o de dues hores en horari continu.

Cal que facis una prova de nivell per saber on pots aprofitar al màxim tot el teu aprenentatge, i cal que parlem per saber quins són les teves preferències horàries i així et puguis afegir a alguns dels cursos ja en funcionament, a més, miro molt bé que siguis molt compatible amb la resta dels alumnes del curs, per axó cal que en parlem de tot plegat prèviament

Els meus cursos d’anglès a Vic són per a estudiants que volen treballar en un grup reduït d’un màxim de 3 a 6 estudiants per millorar les seves habilitats d’expressió i comprensió oral en anglès i que es volen preparar a alguns dels exàmens oficials que organitza la Universitat de Cambridge


STARTERS, FLYERS, MOVERS,  KEY, PET, FIRST CERTIFICATE , ADVANCED i PROFICIENCY

.

Aquests grups tan reduïts permeten practicar la conversa en anglès d’una manera natural i participar en cada activitat que es realitzi.

nivells de cambridge

Cursos d'anglès per a persones ilusionades.

Si vols preparar els exàmens oficials de Cambridge i a més aprendre anglès disfrutant de tot el procès et puc ajudar.

He desenvolupat al llarg de més de 15 anys de professió especialitzada tot un mètode personal i artesà d’aprenentatje de l’ anglès on puc garantir que treballarem junts desde el primer dia i assoliràs tots els reptes que et plantejis en aquest àmbit.

Cap dels meus alumnes ha suspès als exàmens d’accès al nivell requerit.

Pin It on Pinterest

Share This